- Διαφήμιση -

Δεν ξέρω αν θα ήθελες να κάνεις το όνομά του… «Tατουάζ» στο χέρι σου αλλά το σίγουρο είναι πως αυτός ο νεαρός γοητευτικός άντρας σε κάνει να λιώνεις όταν τον βλέπεις στην TV. Εκτός οθόνης; Το ίδιο!

- Διαφήμιση -

Πώς να τραβήξεις τα μάτια σου από πάνω του… Γίνεται; Δεν γίνεται! Ατού του η ομορφιά από τα νιάτα του ακόμα, όταν όπως είπε ο ίδιος στην εκπομπή ΟΛΑ, τα κοριτσάκια έτρεχαν από πίσω του… «Υπήρχε πάντα ένα ενδιαφέρον. Ήμουν ερωτύλος και σχεσάκιας αλλά αυτές που ήθελα δεν με ήθελαν»!

Oh my God! Ένας κούκλος, ένας Θεός, πώς κατάφερε να παραμένει πιστός στις σχέσεις του; Την απάντηση έδωσε ο ίδιος: «Δεν θα μπορούσα να είμαι το τρίτο άτομο σε μια σχέση. Θεωρώ πως αν κάνεις κάτι τέτοιο δεν έχεις αυτοεκτίμηση, είναι ήττα».

Και καλά εμείς οι γυναίκες που μας τραβά η ομορφιά και το παράστημά του, αλλά εκείνος τι θέλει από μια κοπέλα; «Η εμφάνιση είναι το πρώτο στοιχείο που θα σε ελκύσει σ’ έναν άνθρωπο. Μου αρέσουν οι γνήσιες γυναίκες. Αυτές που δεν προσπαθούν να το παίξουν
άντρες. Που έχουν χαμηλό προφίλ…», εξηγεί εκείνος.

Κι αν θέλεις το πιστεύεις (εγώ δυσκολεύτηκα!), υποστηρίζει πως έχει… φάει κέρατο! «Δεν έχω απατήσει, αλλά μου το έχουν φορέσει το… κέρατο, νομίζω. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος. Αλλά και να ήμουν δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να κάνω σκηνή. Απλώς, θα έφευγα», αναφέρει και μας αφήνει… άφωνες!