Ιωάννης Αθανασόπουλος Άγριες Μέλισσες
- Διαφήμιση -

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, ο Γιάννος από τις Άγριες Μέλισσες δηλαδή, είναι hot guy και το ξέρει. Ευαίσθητος, γοητευτικός, προσγειωμένος και υπέροχος… Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος μπήκε ξαφνικά στα σπίτια μας και έγινε λαϊκός ήρωας! Ο “τρελο-Γιάννος” άφησε το δικό του στίγμα στο Διαφάνι των “Άγριων Μελισσών” του ΑΝΤ1 και παρότι πλέον δεν ζει ανάμεσα στους χαρακτήρες του χωριού, δύσκολα θα τον ξεχάσουμε.

Άλλωστε, τα flashback που γίνονται στη σειρά μάς κάνουν να τον έχουμε ξανά μπροστά στα μάτια μας και κατ’ επέκταση να θέλουμε να τον γνωρίσουμε λίγο καλύτερα…

- Διαφήμιση -

Πριν από τις “Άγριες Μέλισσες”…

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος απέκτησε το μικρόβιο της υποκριτικής από το πανεπιστήμιο ακόμα, όταν η συμμετοχή του στην ερασιτεχνική θεατρική ομάδα της σχολής ήταν για εκείνον μια μορφή ψυχανάλυσης. Δούλεψε στο θέατρο, σε πιο μικρές σκηνές, με ρεπερτόρια πιο εναλλακτικά, πιο underground έργα και πιο ιδιαίτερα, ενώ παράλληλα έκανε κι άλλες δουλειές για επιβίωση. “Είμαι η περίπτωση του ηθοποιού που μου ήρθαν δύσκολα. Πήγα σε πολλά casting… Δεν το έβαλα, όμως, κάτω”, λέει ο ίδιος σε συνέντευξή του. Η επιτυχία του στον ρόλο του “Γιάννου” τού έδωσε αμέσως αναγνωρισιμότητα, αφού όπως επισημαίνει “είχα 830 φίλους και έγιναν 12.000 στο Instagram…”, αλλά και ευθύνη οι επόμενες δουλειές που θα επιλέξει να κάνει να τον πάνε ένα βήμα παραπέρα.

Me, myself and I…

Όμορφος άντρας και γοητευτικός, που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητος. Ο Ιωάννης δεν ήταν πάντα έτσι… “Με έλεγαν χοντρούλη, μπούλη, τότε που ήμουν 30 κιλά πιο παχύς όταν έδινα Πανελλήνιες και έτρωγα πολύ λόγω άγχους. Φόραγα 30 νούμερο παντελόνι και έφτασα να φοράω 36. Μετά, επειδή είμαι στρατιώτης, έτρεχα μια ώρα την ημέρα, είχα να φάω πατάτα τηγανητή 7 μήνες, και έτσι από τότε παραμένω στα ίδια κιλά”.

Η αναγνωρισιμότητα τον έκανε δέκτη ερωτικών μηνυμάτων, αφού όπως λέει και ο ίδιος: «Μετά την εκπομπή του Αρναούτογλου μού έγραφαν εκτός από τρελός είσαι και όμορφος»! Σχέση δεν έχει το διάστημα αυτό, αφού τα ωράρια της δουλειάς είναι εξοντωτικά… “Μου λείπει μια αγκαλιά το βράδυ. Όταν λίγο ηρεμήσω θα μπορώ να την απολαύσω”, σχολιάζει. Τα όνειρά του περιλαμβάνουν επίσης να κάνει πράγματα στον κινηματογράφο και στο θέατρο (αυτή την στιγμή παίζει στο “Toc Toc” με τον Κώστα Σπυρόπουλο, στο θέατρο Ήβη), ενώ πολύ θα ήθελε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και εκτός Ελλάδας, στην Ιταλία ή την Αγγλία. Το σίγουρο είναι πως η αρχή ήδη έγινε για μια λαπρή καριέρα που θα ακολουθήσει…

Φωτογραφία: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΙΩΤΗΣ
Μακιγιάζ/Μαλλιά: ΜΑΡΙΑ ΞΕΝΑΡΙΟΥ
Styling: ΕΛΕΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ