Σόφη Πασχάλη yoga ασκήσεις
- Διαφήμιση -

Η Σόφη Πασχάλη λατρεύει τη yoga αφού με μια μόνο άσκησή της άλλαξε το σώμα της… Μάλιστα στο παρελθόν η εν λόγω άσκηση τη βοήθησε σε ένα πρόβλημα υγείας: Είχε σπάσει ένα σπόνδυλο στη μέση και όλοι της είχαν απαγορέψει να γυμναστεί ξανά.

Η ίδια μάλιστα αναφέρθηκε και στην διατροφή της στο παρελθόν, καθώς είπε: «Τρώω τα πάντα αλλά με μέτρο, έτσι δεν στερούμαι τίποτα. Φροντίζω όμως να κάνω συχνά γεύματα ώστε να μην πεινάω και να τρώω μετά μεγάλες ποσότητες φαγητού. Το μυστικό είναι η συνεχής τροφοδότηση του οργανισμού ώστε να μην πέφτει ο μεταβολισμός. Επίσης, τρώω πολλές φυτικές ίνες στο πρωινό μου.»

- Διαφήμιση -

Όσο για το ποια άσκηση άλλαξε το σώμα της; «Μια πρόσφατη μελέτη του Πανεπιστημίου του Κολοράντο διαπίστωσε ότι η μπίκραμ γιόγκα (ή hot yoga), μια μορφή γιόγκα στην οποία εκτελούνται 26 ασάνας σε 90 λεπτά σε θερμαινόμενο δωμάτιο- σχετίζεται με τη βελτίωση της ευλυγισίας των ώμων, της πλάτης και των ισχίων, καθώς και την αυξημένη δύναμη άρσης νεκρού βάρους και το μειωμένο σωματικό λίπος, σε σύγκριση με την ομάδα ελέγχου» αναφέρει στο wefit.gr.

Ποιο είναι το ύψος και τα κιλά της Σόφης Πασχάλη

«Το μυστικό που εφαρμόζω καθημερινά στη διατροφή μου, είναι ότι δεν αφήνω ποτέ άδειο το στομάχι μου. Παρ’ όλο που γυμνάζομαι 6 ώρες την ημέρα, φροντίζω ανά δύο ή τρεις ώρες να τρώω κάτι. Επομένως, κάνω πολλά μικρά γεύματα. Ακόμη και το κυρίως γεύμα μου, που είναι συνήθως το βράδυ, όταν επιστρέφω σπίτι, δεν θα είναι μεγάλη ποσότητα, για να αισθάνομαι ελαφριά, να μη με βαρύνει», λέει η Σόφη Πασχάλη που έχει 1,65 ύψος και ζυγίζει 48 κιλά.

Έτσι κρατιέται σε φόρμα η Ελένη Πετρουλάκη – Δες εδώ τα δικά της μυστικά