Δανάη Παππά Τατουάζ
- Διαφήμιση -

Το δροσερό κορίτσι που πρωταγωνίστησε στη σειρά «Τατουάζ» στον Alpha, Δανάη Παππά εντυπωσιάζει όχι μόνο με την εμφάνισή της αλλά και το πλούσιο βιογραφικό της.

Πριν κλείσει τα 30, η Δανάη έχει ζήσει σε διάφορες μητροπόλεις του κόσμου ακολουθώντας τη μεγάλη της αγάπη, τον χορό. Είναι χορογράφος, δασκάλα χορού, performer, δασκάλα yoga ενώ έχει υπάρξει και μαζορέτα. Παράλληλα σπούδασε Ιστορία και Αρχαιολογία, έκανε μεταπτυχιακό στη Μουσειολογία της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ και Χορογραφία στο Middlesex University του Λονδίνου.

- Διαφήμιση -

Στην τηλεόραση έχει εμφανιστεί στην εκπομπή Joy και στον πρωταγωνιστικό ρόλο του «Τατουάζ». Είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος, έχει συμμετάσχει σε εθελοντικές οργανώσεις και τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τα ζώα.

Τα fitness μυστικά που έχει η Δανάη Παππά από το Τατουάζ

Το σώμα της είναι ο καθρέφτης της και είναι ιδιαίτερα πολύτιμο για εκείνη. Είναι ο τρόπος της να εκφράζεται και οι τέλειες αναλογίες της δίνουν την εικόνα ότι ξέρει πώς να προσέχει τη διατροφή της. Όπως μαρτυράει ο λογαριασμός της στο Instagram θα δώσει στον εαυτό της μέρες off με γλυκές και αλμυρές αμαρτίες όμως οι τόσες ώρες προπόνησης την επαναφέρουν στην ισορροπία που τόσο καλά διατηρεί. Μέσω του χορού επικοινωνεί καλύτερα με τον κόσμο και εκφράζεται. “Ο χορός είναι ψυχοθεραπεία” λέει και λέει ότι ακόμα κι όταν είναι κουρασμένη “βάζω μουσική και χορεύω. Χορεύω τα πάντα, από κλασικό χορό μέχρι τζαζ». 

Πώς μπήκε στην τηλεόραση

Γεννήθηκε το 1996 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε ενώ έλκει την καταγωγή της από την Κέρκυρα και το Αγρίνιο. Από την παιδική της ηλικία ξεκίνησε να ασχολείται με το χορό και επαγγελματικά ενώ έχει δουλέψει και ως μοντέλο. Όταν τελείωσε το σχολείο μετακόμισε για έξι μήνες στο Λονδίνο όπου έκανε μαθήματα χορού και θεάτρου. Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, το 2017, δέχτηκε ένα μήνυμα στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από τον σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου για ένα ρόλο στη σειρά Το Τατουάζ.

Δες και αυτό: Elle MacPherson: 5 looks που πήραν από εμάς το Όσκαρ στιλ – Must try