Ντορέττα Παπαδημητρίου μυστικά ομορφιάς
- Διαφήμιση -

Ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς που έχει η Ντορέττα Παπαδημητρίου; Ψάξαµε και βρήκαµε τα µικρά καθηµερινά τρικ που ακολουθεί η πανέµορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια για να δείχνει –και να είναι– πάντα λαµπερή!

Η ίδια, αν και μανούλα 2 παιδιών κρατιέται σε εξαιρετική φόρμα και το δέρμα της είναι ξεκάθαρα κάτι που πολλές θα θέλαμε να έχουμε! Πάμε να τα δούμε ένα προς ένα…

- Διαφήμιση -

Τα μυστικά ομορφιάς που έχει η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Φροντίδα για υπέροχη επιδερµίδα

Παρότι έχει παραδεχτεί σε αρκετές συνεντεύξεις της ότι δεν είναι φανατική της περιποίησης, φροντίζει να µην αµελεί τον καθηµερινό καθαρισµό της επιδερµίδας της. Επίσης, δεν παραλείπει να πίνει πολύ νερό, το οποίο θεωρεί ότι είναι το µυστικό για ένα οµοιόµορφο και φωτεινό πρόσωπο.

Hair look

Μένει πιστή στο ξανθό χρώµα στα µαλλιά της, το οποίο τονίζει µε θερµές αποχρώσεις, µέσα από διάφορες τεχνικές χρώµατος που αναδεικνύουν µοναδικά την επιδερµίδα της. Και όλα αυτά διά χειρός του hair colorist Νικόλα Βιλλιώτη.

Αγαπηµένο µακιγιάζ

Λατρεύει να τονίζει το βλέµµα µε γήινες και γκρι αποχρώσεις στα βλέφαρα, τις οποίες συνδυάζει αρµονικά µε διακριτικούς τόνους στα χείλη, σε glossy υφές.

Μυστικά όχι μόνο ομορφιάς – Τι δείχνει η Ντορέττα Παπαδημητρίου στα social media!

H Ντορέττα µοιράζεται µε τους θαυµαστές της στο Facebook αλλά και στο Instagram στιγµές µε φίλους και συνεργάτες, όπως η Μαίρη Συνατσάκη, η Demy, ο Κώστας Μαρτάκης και πολλοί άλλοι, ενώ δεν λείπουν και στιγµιότυπα από τα γυρίσµατα εκποµπών στις οποίες έχει συµµετάσχει.

Δες πώς άλλαξε!

Παρότι δεν είναι ιδιαίτερα τολµηρή µε το µήκος (τα τελευταία χρόνια δεν έχει αλλάξει) ούτε και µε το χρώµα των µαλλιών της, δεν διστάζει να δοκιµάζει διάφορα χτενίσµατα µε sleek ή κυµατιστό εφέ. Σε ό,τι αφορά στο µακιγιάζ της, προτιµά να τονίζει το βλέµµα, αφήνοντας τα χείλη σε γήινες αποχρώσεις.