- Διαφήμιση -

Girly και αισθησιακή, η νεαρή Selena µεγάλωσε και, από παιδί-θαύµα, ξεδιπλώνει σιγά σιγά τα ταλέντα της και µεταµορφώνεται σε super star. Εµείς ανακαλύψαµε όλα τα µυστικά που την κάνουν να λάµπει όπου κι αν βρεθεί και σου τα παρουσιάζουµε!

Από τη Βάσω Αργυρέα

- Διαφήμιση -

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ Με motto της το «less is more», προτιµά το φυσικό look σε γήινους τόνους και επιλέγει προϊόντα µε µατ τελείωµα. Στην καθηµερινότητά της ξεκινά το µακιγιάζ της εφαρµόζοντας ένα µη λιπαρό makeup και συνεχίζει σετάροντάς το µε µια πούδρα, καθώς και µε ένα bronzer για να πετύχει µια πιο ηλιοκαµένη όψη. Σχηµατίζει τα φρύδια της µε ένα µολύβι και, τέλος, εφαρµόζει ένα lip balm, ώστε να διατηρεί τα χείλη της ενυδατωµένα και ζουµερά.

AΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ∆εν ανησυχεί ιδιαίτερα για το µακιγιάζ των µατιών της, ενώ η µάσκαρα δεν είναι από τα εργαλεία που θα χρησιµοποιήσει στην καθηµερινότητά της για να δώσει έµφαση στο βλέµµα της. Απορείς πώς γίνεται αυτό; Έχει τοποθετήσει extensions βλεφαρίδων, που κάνουν το καθηµερινό της µακιγιάζ παιχνιδάκι!

SKINCARE ROUTINE Είναι υπέρµαχος του πρωινού καθαρισµού, για τον οποίο χρησιµοποιεί τουλάχιστον 5 φορές την εβδοµάδα, κατά τη διάρκεια του ντους, τη συσκευή καθαρισµού µε τη µέθοδο ηχητικών κυµάτων της Clarisonic. Ακόµα, δεν αποχωρίζεται την κρέµα µατιών της, µια και αντιµετωπίζει συχνά πρηξίµατα ή µαύρους κύκλους.

ΣΤΗΝ ΤΡΙΧΑ! Παρότι η ηθοποιός διαθέτει ξηρή επιδερµίδα, για την οποία χρειάζεται έξτρα ενυδάτωση, δεν συµβαίνει το ίδιο και µε τα µαλλιά της, τα οποία είναι πολύ λιπαρά. Γι’ αυτό χρησιµοποιεί σαµπουάν για βαθύ καθαρισµό που δεν βαραίνει τα µαλλιά και ένα ανάλαφρο conditioner που τιθασεύει τις φύτρες της. Τέλος, για να τα φρεσκάρει χρησιµοποιεί λίγο ξηρό σαµπουάν.

HAIR SECRETS Αν και τα µαλλιά της είναι σγουρά και το καλοκαίρι µπορεί να δηµιουργήσει πολύ γρήγορα το ιδανικό beach look, τις περισσότερες φορές επιλέγει να τα ισιώνει, αφού λατρεύει το sleek αποτέλεσµα. Ακόµα, χρησιµοποιεί extensions και δεν αποχωρίζεται τα leave-in conditioners, που ξεµπερδεύουν εύκολα τα µαλλιά της, ενώ ταυτόχρονα τα ενυδατώνουν.