- Διαφήμιση -

To πανέµορφο µοντέλο, µε πολλά εξώφυλλα σε δηµοφιλή περιοδικά ανά τον κόσµο, έχει τραβήξει τα βλέµµατα από τα πρώτα της κιόλας βήµατα στα ντεφιλέ. ∆εν είναι τυχαίο που εδώ και πολλά χρόνια είναι πρέσβειρα γνωστής εταιρείας καλλυντικών, ενώ έχει συνεργαστεί µε τους πιο ταλαντούχους φωτογράφους στον πλανήτη.

Ρουτίνα οµορφιάς «Φροντίζω να κάνω ένα καλό ντεµακιγιάζ λίγο πριν πέσω για ύπνο. Χρησιµοποιώ το L’Oréal Makeup Remover, για να αφαιρώ τα υπολείµµατα του µακιγιάζ. Στη συνέχεια εφαρµόζω την ενυδατική µου».

- Διαφήμιση -

Backstage beauty To πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret εµπιστεύεται τους ειδικούς, που επιµελούνται το µακιγιάζ και τα µαλλιά της για να δείχνει όµορφη και λαµπερή πάνω στο catwalk και όχι µόνο.

Must-have προϊόντα Λάτρης του φυσικού µακιγιάζ, η πανέµορφη Doutzen τις περισσότερες φορές αποφεύγει να φορά makeup, εφαρµόζοντας µόνο µικρή ποσότητα από µια bb cream στην αψεγάδιαστη επιδερµίδα της, που της χαρίζει οµοιόµορφο αποτέλεσµα. Επίσης, για τελική πινελιά απλώνει λίγη µάσκαρα στις βλεφαρίδες της για εντυπωσιακό βλέµµα.

Social… addict Το πανέµορφο µοντέλο είναι… εθισµένο στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης, µε λογαριασµούς που παίρνουν φωτιά από followers! Εκεί είδαµε φωτογραφίες από τις προσωπικές της στιγµές µε τον σύζυγό της και τα παιδιά της, ενώ δεν έλειπαν και στιγµιότυπα µαζί µε τις αγαπηµένες της φίλες Αlessandra Αmbrosio και Joan Smalls.