- Διαφήμιση -

Τι κι αν μόλις χώρισε το διάσημο μοντέλο; Η ομορφιά της και οι μετοχές της ανεβαίνουν συνεχώς! Έχει ήδη καταφέρει να ξεχωρίσει µε την εκρηκτική παρουσία της σε ντεφιλέ γνωστών οίκων µόδας αλλά και σε εξώφυλλα δηµοφιλών περιοδικών. Εµείς ψάξαµε και βρήκαµε µερικά από τα καλά κρυµµένα µυστικά του super model και σου τα παρουσιάζουµε για να είσαι πάντα ενηµερωµένη!

Από τη Βάσω Αργυρέα

- Διαφήμιση -

Backstage beauty! Το δηµοφιλές top model αφήνεται στα χέρια των ειδικών για να επιµεληθούν το µακιγιάζ του, άλλοτε κλασικό, άλλοτε εκκεντρικό, για τα ντεφιλέ της σεζόν.

Προϊόν-φετίχ «Λατρεύω την παλέτα The Nudes της Maybelline New York για τις υπέροχες µατ γήινες αποχρώσεις της. Είναι ιδανικές για να δηµιουργήσω υπέροχες φωτοσκιάσεις στα βλέφαρά µου, όπως ακριβώς ένας επαγγελµατίας».

Τολµηρή και ανατρεπτική, η Gigi δεν διστάζει να πειραµατιστεί µε διάφορα χτενίσµατα αλλά και κουπ για τα µαλλιά της και τα υποστηρίζει µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Σε ό,τι αφορά το µακιγιάζ της, λατρεύει να τονίζει τα βλέφαρα και να κάνει contouring, αφήνοντας τα χείλη σχεδόν άβαφα.

Ένα millenial κορίτσι, όπως η Gigi, δεν θα µπορούσε παρά να έχει το δικό της κοινό να την ακολουθεί στα κοινωνικά µέσα δικτύωσης. Μάλιστα, οι φανατικοί της µόνο στο facebook, όπου ποστάρει τις προσωπικές της στιγµές µε φίλους αλλά και µε αγαπηµένα µέλη της οικογένειάς της, ξεπερνούν τα 2,5 εκατοµµύρια σε όλο τον κόσµο.

Για ένα ατηµέλητο look παραλίας η πανέµορφη Gigi χρησιµοποιεί ένα µόνο προϊόν, το salt spray, το οποίο ψεκάζει κατά µήκος των µαλλιών της για να δηµιουργήσει αυτό το beachy εφέ. Με αυτόν τον τρόπο αποκτά ένα ανέµελο κυµατιστό αποτέλεσµα χωρίς να προσπαθήσει πολύ!