- Διαφήμιση -

Από μπάρμαν βρέθηκε πέρυσι να φτιάχνει κοκτέιλ στο «Μάλιστα, σεφ» του MEGA και φέτος ασχολείται με τα ναυτιλιακά (πέρα από τα ερωτικά!) στο «Τατουάζ» του ALPHA. Από όποιο πόστο κι αν περάσει, μένει αξέχαστος με τις (υποκριτικές) δεξιότητές του αλλά και με το βλέμμα του!

ON CAMERA Γεννήθηκε πριν από 30 χρόνια και τότε κανείς δεν φανταζόταν (ούτε ο ίδιος) ότι ένας γοητευτικός ζεν πρεμιέ μόλις είχε κάνει την πρώτη του… κοσμική εμφάνιση! Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης είχε από μικρός όλα τα απαραίτητα προσόντα για να λάμψει στο θέατρο και στην τηλεόραση: Νέος, ταλαντούχος και όμορφος! «Άρχισα να σκέφτομαι τον εαυτό μου ως ηθοποιό όταν μπήκα στον στρατό. Ένας φαντάρος διάβαζε το “Closer” του Patrick Marber και μια μέρα σε ώρα σκοπιάς μού το δάνεισε. Κάπως έτσι άρχισαν όλα», έχει πει σε συνέντευξή του. Σπουδές στην Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη, Ηρώδειο, Εθνικό Θέατρο στην «Πιάφ» και «Dogville», πλείστες τηλεοπτικές εμφανίσεις. Η διαδρομή είχε ξεκινήσει…

- Διαφήμιση -

IT’S A… TATTOO STORY! Φέτος στο «Τατουάζ» υποδύεται τον «Τόνι» και μπορεί να είναι ο… απατημένος της υπόθεσης, όμως μόνο… της υπόθεσης! Γιατί εσύ πώς να… του το κάνεις αυτό όταν αντικρίζεις το… θανατηφόρο βλέμμα του; Και όχι μόνο, βέβαια, αφού σε συνδυασμό με τις υποκριτικές του ικανότητες πετυχαίνει το ιδανικό… combo, που δεν το ξεχνάς με τίποτα. «Η υποκριτική είναι μεγάλο πάθος. Μελέτη χρειάζεται σίγουρα. Και θυσίες εξίσου. Οι θυσίες, όμως, εξαρτώνται από το πόσο διαθέσιμος είναι –σωματικά και ψυχικά– ένας ηθοποιός να δώσει το 100% του εαυτού του. Αν αφιερώσεις ουσιαστικό χρόνο στη συγκεκριμένη θυσία αυτόματα θα γίνει πιο ανώδυνη και ευχάριστη…», εξηγεί ο ίδιος σε δηλώσεις του και προτρέπει όποιον θέλει να ασχοληθεί με τον χώρο: «Dream hard, work hard».