- Διαφήμιση -

• «Φτιάξου». Κάνε µια λίστα µε όλα όσα σε… τρελαίνουν και προσπάθησε να τα πραγµατοποιήσεις µέσα στην εβδοµάδα. Με τον τρόπο αυτόν θα ανανεώσεις και θα κάνεις πιο spicy το… µενού.

• Σκέψου τι έκανες παλιά. Θυµάσαι εκείνη τη φορά που τα είχατε δώσει όλα; Και εκείνος τη θυµάται, είναι βέβαιο. Προσπάθησε, λοιπόν, να θυµηθείς τι είχατε κάνει, πώς το είχατε κάνει και επιχείρησε να το επαναλάβεις.

- Διαφήμιση -

• Μην µένεις στα ίδια. Άλλαξε τη ρουτίνα σου. Κάνεις σεξ στα σκοτάδια; Ε, άναψε όλους τους πολυελαίους και τα λαµπατέρ και τα σποτάκια και κάνε τη νύχτα µέρα. Γουστάρεις φως γιατί είσαι σταρ; Σβήσ’ τα όλα! Το σεξ είναι συνήθως το τελευταίο πράγµα που κάνεις πριν πέσεις για ύπνο; Ε, ας γίνει το πρώτο όταν ξυπνάς. Ό,τι και αν κάνεις, δοκίµασε το αντίθετό του και δες πώς θα πάει.

• Να είσαι εκεί. Ναι, πρέπει να µην ξεχάσεις να πας αύριο να πληρώσεις τον λογαριασµό για το κινητό. Ή τσακώθηκες άσχηµα µε την αδελφή σου το πρωί. Ε, δεν χάθηκε ο κόσµος αν δεν σε απασχολούν όλα αυτά την ώρα του σεξ.

• Σχέδιο «Λυσιστράτη». Όχι ακριβώς, δηλαδή, ό,τι έκαναν οι Αθηναίες στα χρόνια του Πελοποννησιακού Πολέµου, αλλά κάτι παρεµφερές. Μπορείτε να κάνετε τα πάντα, αλλά όχι σεξ. Ξεκινήστε µε αποχή πέντε ηµερών. Την έκτη δεν θα κρατιέστε.