- Διαφήμιση -

Είσαι πιο επιθετική Ύστερα από έναν τσακωμό τα συναισθήματά σου είναι πολύ πιο έντονα. Αυτή η ένταση είναι επόμενο να μεταφερθεί και στην κρεβατοκάμαρα. Κατά τη διάρκεια του make up sex, οι σύντροφοι είναι πιο επιθετικοί και παθιασμένοι απ’ ό,τι συνήθως. Γεγονός που τους… «ανάβει» ακόμα περισσότερο.

Έτοιµη για δράση Ο θυμός και η επιθυμία, όσο κι αν δεν το πιστεύεις, βρίσκονται πολύ κοντά. Όταν είσαι εκνευρισμένη, οι παλμοί της καρδιάς σου αυξάνονται και βρίσκεσαι σε διέγερση. Έτσι, εάν εκείνη τη στιγμή κάνεις σεξ,, νιώθεις τεράστια ανακούφιση.

- Διαφήμιση -

Οι ορµόνες είναι στο ζενίθ Μετά το σεξ ο εγκέφαλός σου είναι γεμάτος οξυτοκίνη,
μια ορμόνη που ενισχύει τα συναισθήματα της αγάπης και της συντροφικότητας. Επομένως, είναι πιο εύκολο να παραβλέψεις τους λόγους για τους οποίους τσακώθηκες με τον σύντροφό σου. Σε αυτή την περίπτωση το σεξ λειτουργεί σαν τη λύση στο πρόβλημα.

Σε… φτιάχνει Το σεξ σε ανεβάζει. Από τη συναισθηματική κατρακύλα ενός καβγά στο απόλυτο αίσθημα ευφορίας του οργασμού.

Ερωτεύεσαι ξανά! Είναι πολύ φυσικό την ώρα ενός τσακωμού να μην έχεις και τα καλύτερα συναισθήματα για τον σύντροφό σου. Όμως, μετά το σεξ όλα αυτά έχουν ξεχαστεί ή τουλάχιστον δε δίνεις ιδιαίτερη σημασία προς το παρόν και είσαι πάλι ερωτευμένη μαζί του.