Βάλια Καφέ της Χαράς σχέση
- Διαφήμιση -

Δεκαέξι χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση στο “Καφέ της Χαράς”, η “Βάλια Χάσκα” επιστρέφει στο περίφημο Κολοκοτρωνίτσι γεμάτη αναμνήσεις. Τώρα είναι μια πανέμορφη δικηγόρος!

Η Έφη Ρασσιά, λίγο σφιγμένη στην αρχή και “συνεσταλμένη”, ξεδίπλωσε στην πορεία τη θεατράλε προσωπικότητά της και μας μίλησε για όλα… Από εδώ και στο εξής δεν ξέρω πόσοι (πολλοί σίγουρα) θα… διεκδικήσουν το υπέροχό της χαμόγελο και το “κοφτερό” της μυαλό, που μας χάρισε απλόχερα – μπροστά και πίσω από την κάμερα… Αλήθεια, τι μας είπε για το αν έχει σχέση;

- Διαφήμιση -

O έρωτας τι θέση έχει στη ζωή σου αυτή τη στιγμή;

Ο έρωτας πάντα είναι η μεγαλύτερη κινητήριος δύναμη στη ζωή μου.

Θα έκανες σχέση με κάποιον συνάδελφό σου από το χώρο;

Ειδικά απ’ την ίδια δουλειά όχι, γιατί είμαι θυελλώδης στις σχέσεις μου οπότε αυτό δεν θα το έμπλεκα ποτέ με δουλειά. Γενικά απ’ το χώρο μάλλον όχι, αλλά δεν θα το έδενα και κόμπο.

Δεν θα έβγαινες ποτέ ραντεβού με κάποιον που…

Είναι αλαζόνας με έπαρση. Μου ανεβαίνει η πίεση. Ή που διαισθάνομαι ότι είναι κομπλεξικός και μειώνει τους άλλους για να νιώθει καλύτερα. Γιατί να το ζήσω ξανά αυτό; (Ήμουν νέα κι άπειρη!)

Αν σου άρεσε πολύ έναν αγόρι θα έκανες πρώτη κίνηση ή είσαι πιο παραδοσιακή στο φλερτ;

Θα τον άφηνα να καταλάβει ότι μ’ αρέσει αλλά μέχρι εκεί. Αφενός ντρέπομαι, αφετέρου ακόμα κι αν ανταποκριθεί δεν θα μ’ άρεσε η ιδέα να είμαι με κάποιον που κυνήγησα και δεν με πολιόρκησε.

Θα συγκατοικούσες με κάποιον για να δεις εάν ταιριάζετε προκειμένου να προχωρήσει η σχέση ή πρώτα γάμος και μετά κάτω από την ίδια στέγη;

Ασυζητητί το πρώτο. Μην σου πω ότι τον γάμο τον βλέπω με κυάλια αυτήν τη στιγμή! (Και οι φακοί είναι και θολοί!!!!!)

Η εξωτερική εμφάνιση σε έναν άντρα πόσο πολύ παίζει ρόλο στο να τον επιλέξεις για σύντροφό σου;

Δεν γίνεται να μην με ελκύει ο άλλος εμφανισιακά και σαρκικά, σαν χημεία. Το ποιος με μαγνητίζει όμως εμφανισιακά είναι καθαρά σχετικό και υποκειμενικό. Έχω κολλήσει με άνθρωπο που οι φίλοι μου δεν το πίστευαν κι εγώ με το που τον έβλεπα παρέλυα.

Έχεις ονειρευτεί τον πρίγκιπα με το άσπρο άλογο να έρχεται στη ζωή σου κάποια στιγμή;

Τον ονειρευόμουν όταν έβλεπα Disney. Πρέπει όμως να είμαι ειλικρινής. Ακόμα βλέπω Disney!

Ποια τρία βασικά χαρακτηριστικά πρέπει να έχει “ο πρίγκιπας” για να τραβήξει την προσοχή σου;

Να χάνομαι στο βλέμμα του – να είναι βαθύ και να με μαγνητίζει ενώ ταυτόχρονα μου γεννά οικειότητα. Να έχει αυθεντική καλοσύνη. Με την πρώτη ένδειξη ανηθικότητας έχω φύγει. Να «επικοινωνούμε», να με ιντριγκάρει η σκέψη, το χιούμορ και ο δυναμισμός του.

Απιστία ομολογουμένη ουκ έστιν απιστία. Συμφωνείς;

Όχι!

“Ευτυχία είναι να βρίσκεσαι στο ίδιο μέρος με τις σκέψεις σου”… Πόσο εύκολα μπορεί να γίνει αυτό; Ποιες είναι οι προϋποθέσεις κατά την γνώμη σου;

Εύκολο είναι αν το θέλει η μοίρα, αλλιώς θέλει κόπο και άλμα πίστης!

Αν έπρεπε να διαλέξεις να έχεις στη ζωή σου ένα από τα δύο συναισθήματα: έρωτα ή αγάπη, τι θα επέλεγες και γιατί;

Έχω βιώσει τρομακτικά δυνατό έρωτα που απογειώνει και αποτελειώνει αλλά και αληθινή, αγνή και μεγαλειώδη αγάπη απ’ τους ανθρώπους δίπλα μου. Στη σκέψη ότι χάνω το πρώτο ανοίγει ένα μαύρο κενό μέσα μου, όμως στη σκέψη ότι χάνω το δεύτερο με πιάνει απόγνωση, γι’ αυτό και διαλέγω την αγάπη.

*Η συνέντευξη είναι από την Λίτσα Αναστασάκη