ποιοι διάσημοι έχουν Κορονοϊό ονόματα
- Διαφήμιση -

Είναι γεγονός πως ο κορονοϊός έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας… Όπως όλοι γνωρίζουμε, στις ασθένειες δεν γίνονται εξαιρέσεις και έτσι αρκετοί διάσημοι βρέθηκαν θετικοί. Ποιοι είναι αυτοί που το ανακοίνωσαν και έκαναν χαμό;

Την αρχή έκανε η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία και ήταν η πρώτη που ανακοίνωσε πως πάσχει από κορονοϊό.

- Διαφήμιση -

Ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης έκανε επίσης το τεστ μαζί της, ωστόσο βγήκε αρνητικός, και θα επανεξεταστεί σε μία εβδομάδα, για να μάθουν τα τελικά αποτελέσματα. Μια μέρα μετά, την Πέμπτη δηλαδή, μάθαμε πως ο Tom Hanks και η Rita Wilson βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, όταν και τον δημοσιοποίησαν με μια ανάρτησή τους στα Instagram accounts τους.

Το βράδυ του Σαββάτου την δική της ανακοίνωση μέσα από τα stories της στο Instagram έκανε η Φαίη Σκορδά, η οποία αποκάλυψε πως αν και ασυμπτωματική έκανε το τεστ καθώς βρέθηκε στο ευρύτερο περιβάλλον της επιβεβαιωμένο κρούσμα και βγήκε θετική. Ο σύντροφός της, Νίκος Ηλιόπουλος, είναι επίσης αρνητικός, όπως και ο Σάκης Τανιμανίδης.

Λίγο μετά η ανακοίνωση ήρθε και για τον τραγουδιστή Θοδωρή Φέρρη, ο οποίος επίσης με ένα post στο Instagram ανακοίνωσε πως προσβλήθηκε από τον ιό. Και η λίστα δεν σταματά εκεί, αφού την Κυριακή η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης, αποκάλυψαν επίσης πως είναι θετικοί.

View this post on Instagram

💪🏻🙏🏻

A post shared by Thodoris Ferris (@thodorisferris) on

Ελπίζουμε να μην προστεθούν άλλα άτομα στη λίστα μιας και η κατάσταση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Εμείς πάντως στο body, στηρίζουμε το #μένουμεσπίτι. Εσύ;

Όσο για το αν τελικά κινδυνεύουμε και από τα… ρούχα μας; Διάβασε εδώ