- Διαφήμιση -

Δεν θα μπορούσαμε να μη ρωτήσουμε τα beauty secrets της εντυπωσιακής Βίκυς και εκείνη φυσικά μας τα είπε.

Ακολουθείς κάποια καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς; Είμαι τρελή με τις φυτικές κρέμες, με ελαιόλαδο και αβοκάντο. Ξεβάφομαι πριν κοιμηθώ και μια φορά που δεν το έκανα ξύπνησα αναστατωμένη με την σκέψη ότι «Βίκυ δεν έχεις ξεβαφτεί και κάνεις κακό στο δέρμα σου»! (γέλια)

- Διαφήμιση -

Botox, αισθητικές επεμβάσεις τι είναι για σένα; Μέτρον άριστον, λέω εγώ. Βλέπω πολλά μικρά κοριτσάκια παραμορφωμένα και πιάνεται η ψυχή μου… Κορίτσια είμαστε όμορφες γι’ αυτό που έχουμε μέσα μας. Δεν είμαι κατά, βέβαια, εάν και όποτε χρειαστεί θα κάνω αλλά λίγο, γιατί είμαι και ηθοποιός και δεν θέλω να χάσω την έκφρασή μου. Με αγαπάω όπως είμαι, μου αρέσουν τα χαρακτηριστικά μου… Εγώ δίνω μεγαλύτερη βάση στη διατροφή, υπάρχουν αντιγηραντικές τροφές που βοηθούν το δέρμα. Τρώω ξηρούς καρπούς σαν χάπι. Ας πούμε, 2 brazilian nuts τη μέρα σού δίνουν χρόνια ζωής και φαίνεσαι νεότερη. Δεν το ξεχνάω ποτέ… Την επιδερμίδα σου την φροντίζεις με αυτά που τρως, δεν μπορείς να κάνεις αισθητικές επεμβάσεις και από την άλλη να τρως κρέας, πάλι χάλια θα είναι το δέρμα σου. Και χάλια και παραμορφωμένο! (γέλια)

Η μόδα τι σημαίνει για σένα; Αγαπημένο στυλ ρούχων; Χαζεύω τη μόδα, αλλά δεν θα βάλω κάτι που δεν μου πάει έστω κι αν μου αρέσει, γιατί δεν θα είναι ωραίο πάνω μου. Λατρεύω τα σακάκια, τις μακριές φούστες, το πιο θηλυκό και sexy ντύσιμο γενικά, που δεν είναι προκλητικό. Αλλά και το casual αγαπώ, το jean με το πουλοβεράκι είναι για μένα πολύ sexy και cute.