- Διαφήμιση -

Πρόκειται για ένα ερώτημα που κάθε γυναίκα έχει αναρωτηθεί… «είμαι καλή στο σεξ»; Σίγουρα τα φιλιά και η χημεία έχει να κάνει με την ερωτική συμβατότητα δύο ανθρώπων, αλλά υπάρχουν και οι ερωτικές επιδόσεις που κανείς άντρας δεν μπορεί να αντισταθεί… Αυτά είναι τα 6 σημάδια πως έχεις… τον τρόπο σου την κρεβατοκάμαρα!

1. Θέλει να περάσετε στον δεύτερο γύρο ΑΜΕΣΩΣ
Αν πραγματικά έχεις συνεπάρει το μυαλό του δεν θα χορταίνει ούτε εσένα ούτε το σεξ που του κάνεις. Και μόνο που σκέφτεται την ερωτική σας επαφή, που μόλις τελείωσε, νιώθει να διεγείρεται και θέλει να το επαναλάβετε. Αν λοιπόν τον βλέπεις να είναι συνεχώς σέξι για σένα… κάτι κάνεις καλά!

- Διαφήμιση -

2. Παραμένει ερωτικός και μετά τη συνεύρεσή σας
Ένα ακόμη σημάδι πως δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται το σεξ που κάνατε είναι αν παραμένει φανερά ερωτικός κατόπιν της συνάντησής σας. Πολλοί άντρες υποστηρίζουν πως όταν περνούν καλά με τη σύντροφό τους, θα της στείλουν πικάντικα μηνύματα για να της δείξουν πως τη σκέφτονται. Και με τα πικάντικα μηνύματα χτίζουν το έδαφος για την επόμενη φορά.

3. Σε αγγίζει τακτικά μέσα στη μέρα
Ένα αγόρι που σε θέλει θα είναι αρκετά διαχυτικός (εκτός και αν είναι απίστευτα ντροπαλός). Ένα σημάδι λοιπόν πως στα μάτια του είσαι η ιέρεια του σεξ είναι πως έχει ανάγκη να σε αγγίζει… διαρκώς. Είναι η κυριολεκτική έκφραση του «δεν μπορεί να πάρει τα χέρια του από πάνω σου». Ενώ τα μηνύματά του είναι η λεκτική υπενθύμιση του πόσο σε θέλει, τα συνεχή αγγίγματά του είναι η σωματική.

Διάβασε τα υπόλοιπα εδώ.