δεν κάνουμε καλό κρεβάτι σημάδια

Αν αναρωτιέσαι μην δεν κάνετε καλό κρεβάτι, μαζί με τον σύντροφό σας, είστε στο σωστό άρθρο! Οι ειδικοί μίλησαν και έδωσαν όχι 1, ούτε 2 αλλά 5 (!) σημάδια που δείχνουν ότι κάτι πάει στραβά.

Αν αναγνωρίσεις κάποιο από αυτά σίγουρα έχεις πολλή δουλειά μπροστά σου, ωστόσο εννοείται πως υπάρχουν περιθώρια λύσεις ή και βελτίωσης. Πάρε χαρτί και μολύβι, δες τα προσεκτικά και προσπάθησε να τα βελτιώσεις. Άλλωστε, κανείς δεν θέλει έναν κακό εραστή στη ζωή του.

Τα 5 σημάδια που δείχνουν ότι δεν κάνετε καλό κρεβάτι

Το σκέφτεστε πολύ.

Το σεξ υποτίθεται ότι είναι χαλαρωτικό και απολαυστικό για όσους εμπλέκονται. Αν το σκέφτεστε πολύ, τότε πιθανόν να έχετε ένταση και να μην είναι διασκεδαστικό για εσάς. Χαλαρώστε και απολαύστε το.

Δεν μιλάτε για τις ανάγκες ή τα όρια σας.

Όταν κάνετε σεξ με κάποιον, εμπιστευτείτε τον και εκφράστε του τις ανάγκες ή αυτά που δεν σας αρέσουν. Μην μένετε σιωπηλοί, όταν ο άλλος κάνει κάτι που δεν σας αρέσει. Αν δεν σας αρέσει, πείτε το, μην προσποιείστε.

Ή ανησυχείτε πολύ για τον εαυτό σας.

Κάποιοι άνθρωποι ενδιαφέρονται μόνο για την δική τους ευχαρίστηση – αυτό είναι εγωιστικό και κακό.

Προσπαθείτε να τελειώσετε χωρίς να το απολαμβάνετε.

Ο έρωτας είναι μαραθώνιος, όχι σπριντ. Δεν χρειάζεται να βιάζεστε. Χαλαρώστε και απολαύστε κάθε στιγμή.

Νομίζετε ότι το κρεβάτι είναι κακό αν δεν τελειώσετε

Παρά την κοινή πεποίθηση, στόχος του σεξ δεν είναι το.. τέλος. Το κρεβάτι θα έπρεπε να είναι μια ευχάριστη εμπειρία που την απολαμβάνουν όλοι – κι αν δεν έρθετε σε ολοκλήρωση, δεν ήρθατε. Αν σας απασχολεί πολύ, μπορεί να χαλάσετε όλη την κατάσταση.

2 tips από άντρες για να κάνεις καλό κρεβάτι

Η φασαρία κάνει καλό: Την ώρα του κρεβατιού άσε την φωνή σου να ακουστεί και θα τον ανάψεις ακόμη πιο πολύ. Το ζητάνε οι άντρες και έχουν τον λόγο τους…

Μην ανησυχείς πως δείχνεις: Η συμβουλή των αντρών είναι ξεκάθαρη. Μην ανησυχείς πως δείχνεις εκείνη την ώρα, γιατί απλά για να έχετε φτάσει εκεί σε θέλουν όπως ακριβώς είσαι. Πέτα μακριά κάθε αρνητική εικόνα που έχεις για το κορμί σου, γιατί ο άντρας που είναι εκεί μαζί σου, σε θέλει για αυτό που είσαι!