- Διαφήμιση -

Όταν είναι καλό, σε ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό. Όταν είναι καταπληκτικό, δεν το ξεχνάς ποτέ. Τι μας χαλάει την ιστορία; Το γεγονός ότι πολλές φορές το σεξ που είναι βγαλμένο από τις πιο υγρές σου φαντασιώσεις δεν το χαίρεσαι με εκείνον που είσαι μαζί.

1 Friends with benefits «Όσο πιο άνετα νιώθεις με τον παρτενέρ σου τόσο καλύτερο είναι το σεξ», υποστηρίζει η ψυχολόγος Susan Quillian. Από την άλλη, το γεγονός ότι ξεφεύγεις από τα συνηθισμένα είναι πολύ σπουδαία υπόθεση, είτε πρόκειται για μακροχρόνια σχέση είτε για one night stand. Ο συνδυασμός οικειότητας και απροσδόκητου είναι δύσκολος αλλά όχι ακατόρθωτος. Μια καλή ιδέα είναι να ξυπνήσεις ένα πρωινό το αγόρι σου κάνοντάς του στοματικό σεξ (αγαπημένη φαντασίωση πολλών αντρών εκεί έξω) και κατάστησέ του σαφές ότι θα σου άρεσε πολύ να σου το ανταποδώσει κάποια μέρα.

- Διαφήμιση -

2 Ζήσε το δικό σου show Οι άντρες επικεντρώνονται στον οργασμό (με ποιον τρόπο θα τελειώσουν οι ίδιοι και οι παρτενέρ τους). Από την άλλη, οι γυναίκες ηδονίζονται με την αίσθηση ότι αποτελούν το αντικείμενο του πόθου. Με απλά λόγια, μας αρέσει να νιώθουμε ότι μας παρακολουθούν, ότι υποτάσσονται σε εμάς και μας προσφέρουν την ελευθερία να κάνουμε ό,τι θέλουμε. Σκέψου το: Μια φαντασίωση που περιλαμβάνει ένα δωμάτιο ξενοδοχείου κι έναν άντρα που έχει ταξιδέψει εκατοντάδες χιλιόμετρα μόνο και μόνο για να κάνει σεξ μαζί σου. Ίσως το ξενοδοχείο δεν είναι η καλύτερη επιλογή, αλλά το role playing σίγουρα είναι. Ακόμα και αν δεν σου αρέσει να υποδύεσαι κάποια άλλη, υπάρχει πάντα η εύκολη λύση. Άνοιξε τα παράθυρα, τράβηξε τις κουρτίνες και φαντάσου ότι οι γείτονες απολαμβάνουν το θέαμα.

3 Μερικές ξυλιές για το καλό Για να βεβαιωθείς αν πράγματι σου ταιριάζουν τα BDSM κόλπα, ξεκίνησε από τα βασικά: Άφησε τον παρτενέρ σου να σου δέσει τα χέρια με ένα φουλάρι ή ένα μαντίλι. Αν εγκεφαλικά αυτό σε ερεθίζει, τότε μπορείς να αρχίσεις να πειραματίζεσαι και με άλλα κόλπα και στην πράξη θα ανακαλύψεις τα όριά σου. Προκειμένου να πάρεις κι άλλες ιδέες, μπορείς να επισκεφθείς και το litarotica.com στο οποίο θα βρεις αμέτρητες ερωτικές ιστορίες. Ακόμα καλύτερα, στείλε στο αγόρι σου ένα link με εκείνη που θα ήθελες να βιώσετε παρέα.