- Διαφήμιση -

Σήμερα διαβάζεις, μαθαίνεις, δοκιμάζεις, συζητάς για τη στιγμή της κορύφωσης. Δες 3 tips για να έχεις περισσότερους (και καλύτερους) οργασμούς.

1 Πώς θα έχεις έναν… αξιοπρεπή οργασμό; Αυτό πρέπει να το εξερευνήσεις μόνη σου, παίζοντας με τον εαυτό σου, παρατηρώντας το σώμα σου και «ακούγοντας» τις σκέψεις σου. Δες πού σου αρέσει να χαϊδεύεσαι, πόση ώρα χρειάζεσαι για να υγρανθείς κι αν υπάρχει κάτι που σε εξιτάρει περισσότερο.

- Διαφήμιση -

2 Πολύ πριν συναντήσεις το αγόρι σου, άρχισε να νιώθεις και να σκέφτεσαι ερωτικά. Αισθάνσου άνετα με το σώμα σου, δες τον εαυτό σου γυμνό, χάιδεψε τις ρώγες σου ενώ κάνεις ντους και φαντασιώσου με κάθε λεπτομέρεια τι θέλεις να σου κάνει απόψε. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις διώξει το άγχος της δουλειάς και να έχεις «αδειάσει» το μυαλό σου από κάθε σκέψη που σε προβληματίζει και είναι άσχετη με το σεξ.

3 Δοκίμασε στάσεις που θα ερεθίσουν την κλειτορίδα σου. Όταν είσαι από πάνω έχεις πολλές πιθανότητες να φτάσεις σε οργασμό αφού η κλειτορίδα σου τρίβεται στον σύντροφό σου ή την χαϊδεύεις εσύ. Για έξτρα απόλαυση, κάνε με τους γοφούς σου κυκλικές κινήσεις. Επίσης όταν είσαι στα τέσσερα πάλι μπορείς να χαϊδεύεις την κλειτορίδα σου πετυχαίνοντας να φτάσεις σε οργασμό ταυτόχρονα με τον σύντροφό σου.