- Διαφήμιση -

1 ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΕ ΟΡΓΑΣΜΟ είναι πολύ μικρές. Γι’ αυτό, ας σταματήσουμε να υποκρινόμαστε απλώς και μόνο επειδή έτσι βλέπουμε στις ταινίες.

2 ΑΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ, καν’ το με κάποιον με τον οποίο δεν είσαι ερωτευμένη. Έτσι, δεν θα μπουν στη μέση συναισθήματα, ζήλιες και ανασφάλειες.

- Διαφήμιση -

3 ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΣΕΞ ΑΝ το κάνεις με κάποιον που έχει τη δική σου λίμπιντο. Όλων η λίμπιντο πιάνει κόκκινο τους πρώτους μήνες της σχέσης, όμως μετά από 8 μήνες το τοπίο έχει ξεκαθαρίσει και φαίνονται τα πραγματικά θέλω.

4 ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ. Τα σεξουαλικά κόλπα μαθαίνονται και πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης.

5 ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΣΤΟ ΣΕΞ, δεν υπάρχει λόγος να ΠΑΘΌΣ. Ένα καλό σεξ δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είσαι και ερωτευμένη.

6 ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΡΕΣΕΙ να τους ακουμπάς με περισσότερη δύναμη απ’ ό,τι στις γυναίκες. Το δέρμα τους είναι πιο σκληρό. Βέβαια, πρόσεχε μην το παρακάνεις – πονάνε κι εκείνοι!

7 ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΣΕΞ, βάλε και τα χέρια σου στο παιχνίδι – η επιτυχία θα είναι σίγουρη.

8 ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΡΓΑΣΜΟ τόσο περισσότερους οργασμούς θα έχεις. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις πειράματα με τον εαυτό σου για να βρεις νέους τρόπους.

9 ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΕΞ και δεν θέλουν σχέση είναι εύκολα αναγνωρίσιμοι. Συνήθως μέχρι το τρίτο ραντεβού έχουν βαρεθεί και φεύγουν.

10 ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΣΕΞ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ και, όσο κι αν δεν το πιστεύεις, σε κάποιους άντρες δεν αρέσει.

11 ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΟΡΓΑΣΜΟ μόνη σου απ’ ό,τι με τον παρτενέρ σου, ειδικά αν είστε στα πρώτα ραντεβού.

12 ΑΝ ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΕΙΣ ΟΡΓΑΣΜΟ, θα το κάνεις τον πρώτο καιρό μιας σχέσης – είναι το διάστημα που θέλεις να δείχνεις τέλεια. Αργότερα, όμως, που πλέον έχει μάθει ο ένας τις προτιμήσεις του άλλου, σίγουρα θα έρθεις σε οργασμό.