- Διαφήμιση -

1 Στέλνει μήνυμα πάντα μετά τα μεσάνυχτα, την ώρα που σκέφτεται πώς θα ικανοποιηθεί σεξουαλικά και τίποτα άλλο.

2 Αρνείται όταν του προτείνεις να πάτε σινεμά ή για φαγητό. Δεν έχετε βγει ποτέ κανονικό ραντεβού, γιατί δεν σε θεωρεί κοπέλα του αλλά απλώς αυτήν με την οποία κάνει σεξ περιστασιακά.

- Διαφήμιση -

3 Δεν ξέρεις κανέναν φίλο του και δεν σου προτείνει ποτέ να γνωρίσει τους δικούς σου. Αν το καλοσκεφτείς, ξέρεις ελάχιστα πράγματα για εκείνον και άρα είναι πιο εύκολο να εξαφανιστεί.

4 Δεν σε αφήνει να κοιμηθείς σπίτι του κι αν το κάνει θα γίνει σπάνια και με μεγάλη δυσκολία. Θα έχει μια δικαιολογία του τύπου ότι πρέπει να ξυπνήσει πολύ νωρίς.

5 Φροντίζει πάντα να μην ξεχάσεις τίποτα σπίτι του. Θα είναι η μόνη φορά που θα τρέξει ξοπίσω σου για να σου δώσει το κασκόλ, το ρολόι, το τσιμπιδάκι που άφησες στο κομοδίνο και να μην έχει την υποχρέωση να σε συναντήσει τις επόμενες μέρες για να σου το επιστρέψει.

6 Αν τύχει και φάτε ή πιείτε μαζί ένα ποτό δεν σε κερνάει ποτέ και επιμένει να πληρώνετε στη μέση τον λογαριασμό για να μη θεωρείς ότι σε έβγαλε έξω.

7 Δεν απαντάει ποτέ σε μηνύματα που του στέλνεις και του εκφράζεις τι νιώθεις ή του περιγράφεις κάτι που έγινε στη δουλειά. Αυτά τα κάνει το αγόρι σου και αυτός δεν θέλει να γίνει.

8 Όταν έρχεται σπίτι σου πάει κατευθείαν στην κρεβατοκάμαρα. Κάνει πάντα την πρώτη κίνηση για να κάνετε σεξ και συνήθως λίγη ώρα αφού βρεθείτε. Για σκέψου, έχετε περάσει ποτέ πάνω από μία ώρα μαζί κάνοντας κάτι άλλο;

9 Το μόνο δώρο που μπορεί να σου κάνει είναι ένα καινούριο sex toy, για να δοκιμάσει μια στάση που θα του αρέσει και θα τον ικανοποιεί και φυσικά μόλις τελειώσετε θα το πάρει μαζί του.

10 Λέει κοπλιμέντα μόνο για το σώμα σου και κανένα για τον χαρακτήρα σου. Έχουν όλα κατά βάση σεξουαλικό περιεχόμενο και τίποτα από αυτά δεν εμβαθύνει σ’ εσένα.