- Διαφήμιση -

Ανάµεσα στις εξαιρετικά πετυχηµένες εµφανίσεις του στο Posidonio, την προώθηση τραγουδιών από το νέο του δίσκο «Δεύτερη φορά» από την Cobalt και σε γυρίσµατα βιντεοκλίπ, ο 28χρονος τραγουδιστής που µας έχει κλέψει την καρδιά από την πρώτη στιγµή, βρήκε το χρόνο να απαντήσει σε 22 ερωτήσεις µας!

1. Αν δεν βρισκόσουν στο Posidonio στις γιορτές, σε ποιο µέρος του κόσµου θα ήθελες να είσαι και µε ποιους;

- Διαφήμιση -

Μιλώντας υποθετικά λοιπόν, αφού αυτές τις γιορτές θα βρίσκοµαι στο Posidonio, θα σου έλεγα ότι αυτό που κάνω µε γεµίζει και µε αναζωογονεί όσο και αν φαίνεται περίεργο λόγω νύχτας. Η αλήθεια είναι όµως ότι κάποια στιγµή θέλω να δω το Πολικό Σέλας και βέβαια να πάω στο χωριό του Aϊ-Βασίλη.

2. Ποια είναι η αγαπηµένη σου χριστουγεννιάτικη ανάµνηση;

Θυµάµαι τα παιδικά µου χρόνια, που µαζί µε τα αδέλφια και τους γονείς µου την ηµέρα των Χριστουγέννων πηγαίναµε στην Πάτρα, στο σπίτι της θείας µου. Εκεί µαζευόµασταν όλοι σε ένα µεγάλο τραπέζι. Επίσης δεν θα ξεχάσω την παραµονή που πηγαίναµε µε τους φίλους µου να πούµε τα κάλαντα και ξυπνούσαµε χαράµατα για να προλάβουµε.

3. Ποιος σε παρακίνησε να αγαπήσεις τη µουσική;

Οι γονείς και η γιαγιά µου. Η πρώτη επαφή έγινε στα πέντε µου χρόνια, όταν ξεκίνησα µαθήµατα πιάνου, ενώ στην πορεία ακολούθησαν σπουδές γύρω από αυτό και µετέπειτα ήρθε το τραγούδι. Στην εφηβεία, όταν πήγαινα Λύκειο, µαζί µε τους φίλους µου δηµιουργήσαµε ένα συγκρότηµα που παίζαµε σε σχολικές γιορτές και όχι µόνο.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο miss GLITTER Iανουαρίου