- Διαφήμιση -

Από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, φλερτάρει παράλληλα µε την τηλεόραση και το ραδιόφωνο και µας εύχεται καθηµερινά µια… «Happy Day» µέσα από την πρωινή εκποµπή του Alpha. Φρέσκια, χαµογελαστή, επικοινωνιακή και… cool, η 28χρονη Ελένη Τσολάκη φωτογραφίζεται ως Californian girl και µας µιλάει για όλα!IMG_3446

Jumpsuit, Wildwood, Free Shop

- Διαφήμιση -

Μαντίλι φορεµένο στον καρπό, €17,99, Mango

Εσπαντρίγιες, Steve Madden, Steve Madden Store, Nak Shoes

Ονειρευόσουν από µικρή να ασχοληθείς µε την τηλεόραση;

Έκανα πάρα πολλά χρόνια πρωταθλητισµό και συγκεκριµένα Tae Kwon Do. Σπούδασα στα ΤΕΦΑΑ. Το όνειρό µου ήταν να ασχοληθώ µε αυτό. Αυτό ήθελα να κάνω. Μάλιστα, δούλεψα σε γυµναστήρια για τέσσερα χρόνια. Ακόµα και σήµερα, όποτε µου δίνεται η ευκαιρία… κλοτσάω λίγο! Μου αρέσει!

Έχεις συνηθίσει, λοιπόν, στο αυστηρό πρόγραµµα;

Ναι. Όταν έχω έναν στόχο στη ζωή µου λειτουργώ πειθαρχηµένα. Όταν πρέπει, πειθαρχώ απόλυτα. Σαν στρατιωτάκι!

Η τηλεόραση πότε µπήκε στη ζωή σου;

Στα 20-21 µου. Ξεκίνησα από µια αθλητική εκποµπή στο TV Θεσσαλονίκη, στο πλευρό του Γιώργου Συρίγου, και παράλληλα έκανα αθλητικό ραδιόφωνο στο Extra Sport, στη Θεσσαλονίκη. Η επόµενη χρονιά µε βρήκε στο TV100, όπου έκανα µόνη µου την εκποµπή «Βεντέτα» και αµέσως µετά µου έκαναν πρόταση από τον ίδιο σταθµό να παρουσιάσω τη ζωντανή ψυχαγωγική εκποµπή «Thess2310».

IMG_3833 copy

Μαγιό, G!kini, Gottex

Τουνίκ µε κρόσσια, €45,99, Bershka

Σορτς, 15,99, Pull & Bear

Κολιέ, Riccardo Forconi, €189, Galle

Κολιέ µε σταυρό, Very Gavello

Και τα «Κορίτσια για Σπίτι»;

Έκανα την οντισιόν και µε πήραν! Δεν µπορώ να σου περιγράψω τη χαρά µου. Καταλαβαίνεις πώς είναι για ένα παιδί 22 χρόνων να πηγαίνει σε ένα κανάλι πανελλήνιας εµβέλειας, όπως το Μακεδονία TV. Εκεί τα έµαθα όλα.

Πώς αποφάσισες να αφήσεις τη Θεσσαλονίκη και να κατέβεις… νότια;

Δεν το πολυσκέφτηκα. Κατέβηκα για τους «ΠΕΔΕΣ», την καλοκαιρινή εκποµπή του Alpha. Μόλις είχαµε τελειώσει τη σεζόν στα «Κορίτσια» κι έτσι σκέφτηκα ότι θα έρθω στην Αθήνα, θα κάνω τη δουλειά µου και θα γυρίσω. Κάτι που τελικά δεν έγινε ποτέ!

Ωραία εµπειρία οι «ΠΕΔΕΣ»;

Προσωπικά, πέρασα πάρα πολύ ωραία! Ήταν η «πόρτα» που µου ανοίχτηκε για να κάνω µια δουλειά που αγαπάω σε ένα µεγάλο κανάλι, µε ένα ευρύ κοινό. Γνώρισα πολλούς καινούριους ανθρώπους, επαναπροσδιόρισα το χαρακτήρα και την προσωπικότητά µου, προσπάθησα να ξανακερδίσω το χώρο από την αρχή. Ήταν ένα µεγάλο σχολείο. Πιστεύω πως έκανα ό,τι καλύτερο µπορούσα.

Από τους «ΠΕΔΕΣ» στο ραδιόφωνο του Λάµψη…

Ναι! Μόλις τελείωσαν οι «ΠΕΔΕΣ», µου έγινε διετές συµβόλαιο από τον Alpha. Έτσι ξεκίνησε η συνεργασία µου µε τον Μάκη Πουνέντη και τη Μαρία Φραγκάκη στην πρωινή εκποµπή στο ραδιόφωνο του Λάµψη. Ήταν µια ωραία εµπειρία. Άλλωστε, πάντα αγαπούσα πολύ το ραδιόφωνο. Το θεωρώ το πιο ερωτεύσιµο µέσο.

IMG_4030 copy

Μαγιό µε µία τιράντα, €130, και φούστα, €130, όλα Blue Man, Monoi Project

Πλεκτή εσάρπα, €69, Mat Fashion

Πετσέτα, €9,95, H&M

Τσάντα, €35,99, Oys

Κολιέ µε σταυρό, Very Gavello

Κι από εκεί στο πρωινό…

Στο «Happy Day» περνάω φανταστικά! Νοµίζω ότι φαίνεται κιόλας, οπότε δεν αισθάνοµαι καν την ανάγκη να πείσω κάποιον γι’ αυτό. Είµαστε τέσσερις άνθρωποι που γουστάρουµε, σεβόµαστε και δεχόµαστε ο ένας τον άλλον. Δεν υπάρχουν γκρίνιες, κόντρες και κουτσοµπολιά.

Είσαι στην καλύτερη επαγγελµατική σου φάση;

Γενικά τα τελευταία χρόνια είµαι πολύ καλά επαγγελµατικά. Είµαι και λίγο τυχερή γιατί µου έτυχαν εξαιρετικές συνεργασίες. Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς θέµα τύχης ή αν το ελκύεις και λίγο, αν το προκαλείς.

IMG_3785 copy

 

Μαγιό, €130, και σεµιζιέ φόρεµα,
€225, όλα Blue Man, Monoi Project

Καπέλο, €99, Camel Active

Ζώνη, Riccardo Forconi, €252, Galle

Κολιέ µε σταυρό, Very Gavello

Δεν σε τροµάζει η έκθεση;

Δεν είχα ποτέ την αγωνία ότι εκτίθεµαι. Έχω πει πράγµατα στον «αέρα» για τα οποία στην πορεία µετάνιωσα. Έχω πει… κοτσανίτσες και έχω κάνει λάθη. Εκεί αισθάνεσαι ότι εκτίθεσαι περισσότερο. Αλλά νοµίζω ότι µε σώζει λίγο το γεγονός ότι είµαι γενικά αυθόρµητος άνθρωπος. Έτσι το «καθησυχάζω» µέσα µου. Φροντίζω, βέβαια, να µαθαίνω από τα λάθη µου.

Ασχολείσαι µε τη µόδα;

Ναι, µου αρέσει πολύ. Γενικώς, όµως, προτιµώ να φοράω ρούχα που µε κάνουν να αισθάνοµαι καλά µέσα σ’ αυτά. Χαλαρά και άνετα.

IMG_3505 copy

 

Μαγιό µε µία τιράντα, Blue Man, €130, Monoi Project

Σουέτ γιλέκο µε κρόσσια, Tavus Milano, και φούστα Topshop, Sotris

Κολιέ µε σταυρό, Very Gavello

Κολιέ µε κορδόνια από προσωπική συλλογή

 

Ποια είναι η σχέση σου µε το µακιγιάζ;

Όταν µου το κάνουν οι άλλοι, πάρα πολύ καλή! Όταν χρειάζεται να το κάνω µόνη µου, πάρα πολύ κακή! Τις περισσότερες ώρες της ηµέρας προσπαθώ να µην είµαι βαµµένη. Μακιγιάροµαι όταν είναι απαραίτητο.

Μυστικά οµορφιάς έχεις;

Το πιο σηµαντικό για µένα είναι το σωστό ντεµακιγιάζ, κυρίως λόγω της φύσης της δουλειάς µου, που απαιτεί βαρύ καθηµερινό make up. Πέρα από αυτό, δεν κάνω κάτι συγκεκριµένο. Τα βασικά, ό,τι κάνουµε όλες µας.

Κεφάλαιο «Υγιεινή Διατροφή»…

Γενικά προσέχω πολύ. Αποφεύγω να τρώω απέξω ή προσπαθώ να κάνω όσο το δυνατόν πιο υγιεινές επιλογές. Είναι κάτι που έχω συνηθίσει από µικρή, δεν µε πιέζει. Το κάνω γιατί το θέλω.

IMG_4287 copy

 

Πουκάµισο, Gant, Attica

Είσαι ερωτευµένη;

Eίµαι σε µια πολύ καλή φάση της ζωής µου από όλες τις απόψεις, αλλά επειδή είµαι και λίγο προληπτική δεν µου αρέσει να το πολυλέω!

Ποια είναι η σχέση σου µε την απιστία;

Θα τη συγχωρούσες; Μέχρι αυτή τη στιγµή που µιλάµε θεωρώ ότι δεν θα τη συγχωρούσα, γιατί δεν θα µπορούσα να ξαναδώ έναν άνθρωπο µε τον ίδιο τρόπο. Όταν κάποιος φτάνει εκεί, σηµαίνει πως η σχέση έχει τελειώσει. Άρα το καλύτερο είναι να προχωρήσουν και οι δυo.

Ποιος τύπος άντρα σου αρέσει;

Δεν µπορώ να σου πω πως µου αρέσει µια συγκεκριµένη κατηγορία, δεν συνηθίζω να βάζω ταµπέλες στους ανθρώπους. Ο καθένας ανάλογα µε τη στιγµή που µπαίνει στη ζωή σου, σου δίνει κάτι διαφορετικό.

Σε γοητεύουν οι µεγαλύτεροι;

Μου αρέσουν οι άνθρωποι που µπορώ να µοιραστώ µαζί τους τον τρόπο που βλέπω τη ζωή. Ιδανικά θα ήθελα να έχουµε κοινά ενδια-
φέροντα. Πιστεύω άλλωστε στο µότο: «Ο έρωτας είναι οµοιότης»… Και αυτό, εκ των πραγµάτων, το βρίσκεις σε ανθρώπους της γενιάς σου!