έχει μεγάλα προσόντα και με πονάει τι να κάνω
- Διαφήμιση -

«Το αγόρι μου έχει μεγάλα προσόντα και πονάω… Τι να κάνω»; ρωτάει αναγνώστριά μας και ο ειδικός του Glittermag απαντά σε ένα από τα πιο… ιδιαίτερα ζητήματα. Πώς μπορείς να το χειριστείς και πώς να του το πεις χωρίς να τον πληγώσεις!

Τι απαντά ο ειδικός

Τυχερούλα που είσαι! Να΄ξερες πόσες σε ζηλεύουν. Εκμεταλλεύσου, λοιπόν, με την καλή έννοια τα προσόντα του αγοριού σου όσο πιο πολύ μπορείς. Βέβαια, η αλήθεια είναι, ότι πολλές φορές το “βαρύ πουροβολικό” δεν είναι και τόσο ευχάριστο, ειδικά στην διείσδυση, οπότε σε νιώθω απόλυτα. Δοκίμασε να είσαι από πάνω, κάτι που σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις εσύ τον έλεγχο των κινήσεων και κατ’ επέκταση πόσο βαθιά θα πάει το αγόρι σου. Επιπλέον, μια καλή επιλογή είναι να είσαι στο πλάι και εκείνος από πίσω σου, στάση που θα του “μειώσει” μερικούς πόντους, οπότε θα έρθει στα… φυσιολογικά.

- Διαφήμιση -

Απίστευτη έρευνα: Οι άντρες με μεγάλα προσόντα είναι πιο πιθανό να δεχτούν απιστία από τη σύντροφό τους

Διαδικτυακή έρευνα για τη συζυγική απιστία που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό PlΟS ONE, το μεγάλο μέγεθος του όργανου του συζύγου, όχι μόνο δεν αφήνει ικανοποιημένες τις γυναίκες στο κρεβάτι, αλλά αντίθετα αυξάνει τις πιθανότητες απιστίας τους.

Οι γυναίκες που ο σύζυγός τους έχει πολύ μεγάλο όργανο είναι 1.5 φορές πιο πιθανό να απιστήσουν, καθώς όπως δήλωσαν κάποιες από τις γυναίκες που συμμετείχαν στη μελέτη, συχνά κατά τη διάρκεια της επαφής προκαλείται πόνος και δυσφορία, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να την απολαύσουν το κρεβάτι με τον σύζυγό τους και να εισπράξουν ικανοποίηση.

Οι ερευνητές δήλωσαν, πως μέσα από αυτή τη μελέτη ήθελαν να καταρρίψουν την αντίληψη που κυριαρχεί και θέλει το μέγεθος του όργανου να συνδέεται άμεσα με την ικανοποίηση της γυναίκας.

Διάβασε εδώ 12 προτάσεις για το απολαύσεις περισσότερο