- Διαφήμιση -

Όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για την ινδική μέθοδο που λατρεύουν οι celebrities και ανεβάζει το sex με τον σύντροφό σου σε άλλο επίπεδο.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Πρόκειται για μια ινδουιστική πρακτική η ιστορία της οποίας ξεκινά 5.000 χρόνια πριν και σημαίνει «η ύφανση και διαστολή της ενέργειας». Έίναι μια τεχνική, μια διαδικασία εσωτερική και εγκεφαλική που τελείται αργά, αυξάνει την οικειότητα ανάμεσα στο ζευγάρι και βασίζεται στη σύνδεση του μυαλού με το σώμα. Ό σκοπός είναι να δουλέψεις τις αναπνοές σου πριν φτάσεις σε οργασμό για να είναι πιο έντονος και να διαρκέσει περισσότερο. Το ιδανικό θα είναι να συγχρονίσεις την αναπνοή σου με αυτήν του συντρόφου σου και να φτάσετε μαζί στην κορύφωση, ανακαλύπτοντας νέες αισθήσεις.

- Διαφήμιση -


ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΔΗ: Είναι η crème de la crème του σεξ, ένα επίπεδο που δεν μπορούν να το φτάσουν όλοι και κάτι εντελώς αντίθετο από τη λογική του «ένα στα γρήγορα». Σκέψου το σαν να πηγαίνεις κάπου με αεροπλάνο όπου θα φτάσεις πιο γρήγορα αλλά δεν θα δεις και πολλά στη διαδρομή συγκριτικά με το να ταξιδέψεις στον ίδιο προορισμό οδικώς, φτάνοντας πιο αργά αλλά με περισσότερες εικόνες και εμπειρίες. Κάτι ξέρουν ο Tom Hanks, η Kylie Minogue και ο Sting που είναι φανατικοί του ταντρικού σεξ και οι σύντροφοί τους που κατά καιρούς εκθειάζουν τις επιδόσεις τους!