Super 8 PlusMicrobiota MedMelon
- Διαφήμιση -

Το της Flora σχεδιάστηκε για να αντιμετωπίσει τους μύκητες και τη «βλαβερή» υπερανάπτυξη των βακτηρίων. Αποτελούμενο από 8 εξειδικευμένα προβιοτικά στελέχη με 42 δισεκατομμύρια ζώντα κύτταρα/κάψουλα είναι ένα «ιδιοφυές» κοκτέιλ καλών βακτηρίων, απέναντι στα οποία τα κακά βακτήρια δεν έχουν καμία πιθανότητα υπερ-ανάπτυξης!

Επαγγελματικά σχεδιασμένο, το παρέχει σε όλους και ειδικότερα στις γυναίκες την καλύτερη και αποτελεσματικότερη προβιοτική υποστήριξη. Κάθε εμπεριεχόμενο στέλεχος πιστοποιείται μέσα από μια αυστηρή διαδικασία επιλογής για να διασφαλιστεί ότι παρέχει ζώντα βακτήρια, που αποδεδειγμένα επιβιώνουν και αποικίζουν τις βλεννογόνους, για ένα ισορροπημένο πεπτικό σύστημα και μια υγιή κολπική χλωρίδα.

- Διαφήμιση -

Το 80% της ανοσίας μας προέρχεται από το έντερο και μάλιστα ο γυναικείος οργανισμός χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερο πληθυσμό προβιοτικών από τον ανδρικό. Η Flora δημιούργησε ένα προβιοτικό μίγμα μεγάλου πληθυσμού με τουλάχιστον 42 δισεκατομμύρια εγγυημένα* ζωντανά κύτταρα κατά τη στιγμή της παρασκευής – και τουλάχιστον 25 δισεκατομμυρίων εγγυημένων ζωντανών κυττάρων στη λήξη τους – ώστε να επιτευχθεί η βέλτιστη δυνατή συμπλήρωση του οργανισμού και ακόμα  περισσότερο του γυναικείου ουρογεννητικού συστήματος.

Το της Flora δεν είναι απλά άλλο ένα προβιοτικό

Είναι ένα εξαιρετικό προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για τις γυναίκες. Περιέχει υψηλή συγκέντρωση από έναν επιλεγμένο – ανάμεσα σε περισσότερους από 100 γαλακτοβάκιλλους αυτού του τύπου- για την αντοχή του τύπο Lactobacillus acidophilus, ένα ισχυρό προβιοτικό στέλεχος που αποδεδειγμένα υποστηρίζει την υγιή βακτηριακή ισορροπία, σε συνδυασμό με 7 ακόμα πολύτιμες αποικιστικές συμβιωτικές καλλιέργειες. Προφανώς, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούμε ένα προβιοτικό ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες μας, αντί για «όλα σε ένα» προϊόν.

: Για την αντιμετώπιση μυκητιάσεων και του συνδρόμου εντερικής διαπερατότητας

⇒ 42 δισεκατομμύρια ζώντα βακτήρια/κάψουλα (κατά το χρόνο παραγωγής) και 25 δις (στην ημερομηνία λήξης)

⇒ 8 βακτηριακές καλλιέργειες, ειδικά προορισμένες για την αντιμετώπιση μυκητιάσεων και Candida με μεγάλη συγκέντρωση L. Acidophilus

  • Βοηθούν στην άμυνα του οργανισμού κατά των μυκητιακών και βακτηριακών λοιμώξεων
  • Καταστέλλουν την ανάπτυξη μυκήτων που προκαλούν τις κολπικές – γυναικολογικές λοιμώξεις
  • Βοηθούν στην καταπολέμηση των βακτηρίων που προσβάλλουν το ουροποιητικό σύστημα
  • Αντιμετωπίζουν το σύνδρομο της αυξημένης εντερικής διαπερατότητας (όταν τοξίνες, μακρομόρια, μικρόβια, άπεπτες τροφές και απόβλητα περνούν στην κυκλοφορία)
  • Ενδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα
  • Χωρίς γλουτένη + Κατάλληλο για χορτοφάγους + Σχεδιασμένο με βάση την σύγχρονη επιστημονική έρευνα + Ανεπεξέργαστο

Χρειάζεστε περισσότερους λόγους για να το επιλέξετε;

Το , όπως και τα υπόλοιπα 7 εξειδικευμένα αποτελούνται αποκλειστικά από βακτήρια που δεν περιέχουν γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς. Διατηρούνται σε ψυγείο από την ημερομηνία παραγωγής και ακολουθείται η ψυκτική αλυσίδα μέχρι το ράφι. Είναι βέβαιο ότι  παρέχετε το πιο ποιοτικό και αποτελεσματικό προϊόν στην πιο πολύτιμη περιουσία σας: το σώμα σας. 

* βρέθηκαν να υπερέχουν συντριπτικά σε συγκριτική μελέτη με άλλα ομοειδή προϊόντα: διατηρούσαν τα περισσότερα ζωντανά βακτήρια έναντι των υπολοίπων εντός της συσκευασίας τους, ενώ ήταν τα μόνα για το οποία αποδείχτηκε ότι ο αριθμός των βιώσιμων βακτηρίων τους  αποτελεί ένα επωφελές προβιοτικό σχήμα (δηλαδή τα βακτήρια ανιχνεύτηκαν να ότι είχαν αποικίσει στις ανθρώπινες βλεννογόνους)!

Η έρευνα δημοσιεύτηκε από τη US National Library of Medicine, National Institutes of Health (NIH), σεάρθρο των Jeffry A. Banas, Eric T. Popp με τίτλο “Recovery of Viable Bacteria from Probiotic Products that Target Oral Health”, 2013 Sept, NIHMS495787, PMC

Παρασκευάζεται από τη FLORA και διανέμεται αποκλειστικά από τη MedMelon. Τηλ. 2310 449441, medmelon.gr