Σπιτικό scrub κατά της κυτταρίτιδας
- Διαφήμιση -

Βρήκα top συνταγή για να φτιάξουμε όλες σπιτικό scrub κατά της κυτταρίτιδας με 4 υλικά που σίγουρα έχεις και εσύ στο ντουλάπι σου! Κάνε beaute μέχρι να πεις… καραντίνα γιατί έχει και ο εγκλεισμός τα καλά του. Άλλωστε πόσες φορές δεν είχες ευχηθεί στο παρελθόν να είχες λίγο χρόνο για εσένα; Ε, να η ευκαιρία.

Αν δε, ακολουθείς τα SOS βήματα σωστή διατροφή, άσκηση και αποχή από το αλκοόλ θα δεις γρήγορα αποτελέσματα! Σωστή περιποίηση λοιπόν, κρέμες και απολέπιση κορίτσια ακόμα και μόνες μας!

- Διαφήμιση -

Υλικά για το σπιτικό scrub κατά της κυτταρίτιδας

• ½ φλ. φρεσκοκομμένου καφέ
• ¼ φλ. χοντρό αλάτι
• ¼ φλ. Καστανή ζάχαρη
• ¼ φλ. ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας

Εκτέλεση

Πάρτε τον καφέ, τη ζάχαρη και το αλάτι και ανακατέψτε τα όλα μαζί. Έπειτα ρίξτε το λάδι και δημιουργήστε ένα ομοιογενές μείγμα.
Χρήση: Πριν το μπάνιο. Πάρτε άφθονη ποσότητα και κάνετε μασάζ με κυκλικές κινήσεις στα προβληματικά σημεία. Ξεβγάζεται με άφθονο νερό και μετά εφαρμόστε στα σημεία την κρέμα κατά της κυτταρίτιδας.Τόσο απλά! Φροντίστε να είσαστε πιστή στο ραντεβού σας και θα δείτε τα αποτελέσματα στο σώμα σας.

Γιατί ο καφές πολεμά την κυτταρίτιδα;

Ίσως γνωρίζεις ήδη πως ο καφές είναι διουρητικός. Οπότε, απλώνοντας τον στο δέρμα μπορεί να τραβήξει τα υγρά από τα κύτταρα και να τα συρρικνώσει, μειώνοντας προσωρινά την εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Κάνε την συνταγή και πες μας, δεν μπορεί να μην δούλεψε και σε εσένα!

Συνέχισε και με ένα spa στο σπίτι! Βήμα – βήμα ο τρόπος να φτιάξεις μόνη σου αιθέρια έλαια