- Διαφήμιση -

Όσο πιο μακριά φεύγεις από την κρεβατοκάμαρα τόσο πιο καυτό σεξ κάνεις με το αγόρι σου. Δες μερικά tips για να το απογειώσεις:

1 Βγάλε μια γυμνή selfie στο ντους και στείλ’ την στο κινητό του.

- Διαφήμιση -

2 Αν ξυπνήσετε το πρωί μαζί, πριν μπει για ντους περιποιήσου τον με ένα χαλαρωτικό μασάζ στο κεφάλι. Οι αργές κινήσεις θα ενεργοποιήσουν τις νευρικές απολήξεις του εγκεφάλου και θα τον κάνουν να ανυπομονεί να γυρίσει το απόγευμα σπίτι μαζί σου.

3 Άσε το παράθυρο του μπάνιο ανοιχτό ενώ κάνετε σεξ στο ντους. Η αίσθηση ότι σας ακούν και σας βλέπουν οι γείτονες θα κάνει την εμπειρία σας ακόμη πιο αισθησιακή.

4 Σκύψε και φίλησε τον από κάτω προς τα πάνω σε κάθε μέρος του σώματός του ενώ εκείνος έχει τα χέρια ανοιχτά να ακουμπάνε στο κοντάρι της κουρτίνας του μπάνιου. Απόλαυσε κι εσύ το ίδιο με προσοχή να μη γλιστρήσετε.

5 Πάρε το σφουγγάρι και ζήτα από το αγόρι σου να σε γεμίσει σαπουνάδα σε όλο σου το κορμί αφήνοντας το αιδοίο σου για το τέλος. Στο πέρασμά του θα δει όλο σου το σώμα να ενεργοποιείται ερωτικά και θα ανυπομονεί να το αγγίξει με τα χέρια του.

6 Ενώ πλένει το πρωί τα δόντια του μπες στο ντους αφήνοντας την κουρτίνα ανοιχτή. Σίγουρα κάποιος θα αργήσει να πάει στη δουλειά!

7 Μετά το σεξ στο κρεβάτι, απολαύστε ένα ζεστό ντους και νιώστε το καυτό νερό να σας κάνει να θέλετε να πάτε για ένα δεύτερο γύρο!