- Διαφήμιση -

Η χώρα µας διαθέτει από τα πιο όµορφα φυσικά τοπία σε θάλασσα και βουνό και αν έχεις τόλµη µπορεί να νιώσεις µεγαλύτερη ηδονή αναβαθµίζοντας την ερωτική σου ζωή.

Ιδανικά θα βρεις την πιο απομονωμένη γωνιά μιας παραλίας, θα στρώσεις το στρώμα ή την κουβέρτα σου και θα απολαύσεις μια φουλ ερωτική βραδιά. Τις περισσότερες φορές η πραγματικότητα απέχει από το τέλειο σκηνικό και το πάθος μπορεί να βρει εσένα και τον σύντροφό σου οπουδήποτε. Ο κίνδυνος να σε δουν αλλά και διάφορα ατυχήματα είναι παράγοντες που πρέπει να σε κάνουν να σκεφτείς πρακτικές και εύκολες στάσεις. Μια καλή επιλογή είναι οι όρθιες, κυρίως επειδή είναι εύκολο να ντυθείς και να ξεφύγεις σε περίπτωση κινδύνου.

- Διαφήμιση -

Για παράδειγμα μπορείς να στηριχτείς στο αυτοκίνητο ή έναν κορμό δέντρου ή έναν τοίχο. Η ιεραποστολική στάση είναι επίσης ασφαλής γιατί και ο σύντροφός σου σε καλύπτει με το σώμα του και γιατί δεν υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού. Αν τώρα είσαι σε ασφαλές εξωτερικό περιβάλλον όπως ο κήπος σου ή μια ιδιωτική παραλία, άσε τη φαντασία σου ελεύθερη και πειραματίσου χωρίς περιορισμούς.