ο σκύλος ανεβαίνει στο κρεβάτι τι να κάνω
- Διαφήμιση -

Με τον Στέφανο περνάμε πολύ χρόνο στο σπίτι του καθώς, όντας φοιτητής από τα Χανιά, μένει μόνος του στην Αθήνα. Αν και δεν έχει “αδιάκριτους” γονείς μαζί του, το πρόβλημα ακούει στο όνομα Rusty. To κατά τα άλλα συμπαθέστατο γκριφόν επιλέγει πάντα την ώρα της πράξης για να έρθει πάνω μας, να γλύψει πόδια, χέρια και γενικότερα να χαλάσει την στιγμή. Τον Στέφανο δεν φαίνεται να τον ενοχλεί, αλλά εγώ δεν μπορώ να λειτουργήσω έτσι. – Ηλέκτρα 18

Ο ειδικός απαντά στο τι γίνεται όταν ο σκύλος σου ανεβαίνει στο κρεβάτι: Στους δύο τρίτος δεν χωράει ακόμα κι αν πρόκειται για ένα αξιολάτρευτο γκριφόν! Θα έλεγα να μιλήσεις στον Στέφανο και να αναζητήσετε λύσεις όπως να το αφήνετε στο σαλόνι ή σε κάποιον άλλο χώρο του σπιτιού κατά τη διάρκεια της πράξης. Υπάρχουν επίσης ξενοδοχεία για κατοικίδια που με το αζημίωτο θα σας απαλλάξουν για λίγες ώρες. Αν πάλι επιμένει, φροντίστε να αποκτήσει τη δική του ερωτική ζωή ώστε να μη γυρνάει σε ξένα κρεβάτια!

- Διαφήμιση -

Bonus: Πώς θα μάθεις στον σκύλο σου να μην ανεβαίνει στο κρεβάτι

Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα ζεστό σημείο που να του αρέσει και να νιώθει ασφαλής. Ένα κρεβάτι σκύλου, μαλακό και ζεστό, κοντά στα πόδια του κρεβατιού είναι μια καλή λύση. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να το συνηθίσει αλλά στο τέλος θα είστε όλοι ευχαριστημένοι. Εκείνος που δεν θα «τσουγκρίζει» με 4 πόδια και εσείς που θα είστε ανενόχλητοι.