- Διαφήμιση -

ΚΑΘΡΕΦΤΗ, ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ ΜΟΥ Η αίσθηση ότι βρίσκεστε µπροστά στον καθρέφτη δίνει και στους δύο τη δυνατότητα να δείτε σηµεία του σώµατός σας που δεν θα βλέπατε κανονικά. Όταν του κάνεις στοµατικό, ο σύντροφός σου έχει πλήρη θέα του τι κάνεις και ανεβάζει την ηδονή του ακόµη περισσότερο. Έχει τη µαγική δύναµη να παραδίδεσαι στις αισθήσεις σου, να τολµάς και να αφήνεις πίσω ενδοιασµούς.

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΞΑΠΛΑΣ Ξάπλωσε µε την κοιλιά σου προς τα κάτω και άσε τον σύντροφό σου να έρθει να ξαπλώσει από πάνω σου παράλληλα µε σένα. Η στάση αυτή δηµιουργεί µεγαλύτερη ηδονή από το doggy style γιατί µπορεί να εξερευνήσει µε τα χέρια του το στήθος σου και να χαϊδέψει την κλειτορίδα σου. Η διείσδυση σίγουρα είναι πιο βαθιά ενώ µπορεί να γίνει και ροµαντική αν σου κρατάει τα χέρια.

- Διαφήμιση -

ΚΛΑΣΙΚΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ Η κλασική στάση κάνει το σύντροφό σου να νιώθει ασφάλεια και σιγουριά για τις κινήσεις του. Ελέγχει τον ρυθµό, µπορεί να βάλει τα χέρια του κάτω από τους γλουτούς σου και να νιώθει ότι σε έχει ολόκληρη στην αγκαλιά του ενώ τον ερεθίζει πολύ να τρίβει το σώµα του πάνω σου. Νιώθει πιο οικείος, πιο ερωτικός, πιο κοντά σου και αυτό τον ξετρελαίνει, ειδικά αν έχεις µακροχρόνια σχέση.

ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ Μην παραµελείς τους όρχεις του, αρκεί να είσαι ευγενική και τρυφερή µαζί τους. Όχι µόνο τους ερεθίζει αλλά παίζει µε τις αισθήσεις τους γιατί είναι µια ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή.