- Διαφήμιση -

Η γλώσσα σου παίζει σημαντικό ρόλο στην ηδονή που νιώθει ο σύντροφός σου. Κάν’ το καλύτερα και πάρε Άριστα!

1. Καθώς γλιστράει το σώμα του για να σου κάνει στοματικό, πες του να βάλει τα χέρια του κάτω από τα οπίσθιά σου, κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Το να σε ερεθίζει και από τις δύο μεριές θα σε ξετρελάνει.

- Διαφήμιση -

2. Βάλ’ τον να καθίσει σε μια καρέκλα και δώσ’ του να κρατάει δύο ποτήρια χωρίς να του πεις τον λόγο. Ξεκίνα να τον γλείφεις και να κατεβαίνεις προς τα κάτω και σύντομα θα καταλάβει ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα αφού τα χέρια του είναι απασχολημένα.

3. Πιπίλισε απαλά την κορυφή του πέους του κάνοντας συχνές διακοπές. Άυτό το παιχνίδι θα τον εξάψει!

4. Βάλε τους όρχεις του στο στόμα σου και άφηνε μουγκρητά. Η δόνηση που δημιουργείται θα του προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη ηδονή.

5. Κράτα το κεφάλι του και όταν χρησιμοποιεί την γλώσσα του σε κάποιο σημείο του σώματός σου πίεζε τα δάχτυλά σου στο δέρμα του.

6. Κάνε του στοματικό ενώ είναι από πάνω σου και στα τέσσερα. Η ασυνήθιστη αυτή γωνία που δημιουργείται μεταξύ των σωμάτων σας θα πολλαπλασιάσει την ηδονή που νιώθει.

7. Δέσε το πέος του με 6 υφασμάτινα λαστιχάκια για τα μαλλιά και αφαίρεσέ τα ένα-ένα με το στόμα σου. Η πίεση που δημιουργείται θα τον κάνει να έχει έναν πολύ δυνατό οργασμό.