- Διαφήμιση -

Μάθε όλα τα κόλπα για να τον κάνεις να σε παρακαλάει και για δεύτερο γύρο.

1. «Είσαι ο καλύτερος»
Oι σεξ θεραπευτές συμβουλεύουν τις γυναίκες να δώσουν «έπαινο» στον σεξουαλικό τους σύντροφο ως μια πραγματική επίδειξη εκτίμησης. Δίνει τη διαβεβαίωση της αξίας τους και της εκτίμησης των αρσενικών χαρακτηριστικών τους ως δείκτη κάποιου επιτεύγματος. Το «εγώ» ενός ανθρώπου του δίνει όλη την εμπιστοσύνη και αυξάνει την αυτοεκτίμησή του – ιδανική για σεξουαλική ικανοποίηση.

- Διαφήμιση -

2. Μάθε τι του αρέσει
Ως γυναίκα, πρέπει να μάθεις τι ευχαριστεί για τον παρτενέρ σου. Η καλύτερη συμβουλή σεξ για τις γυναίκες είναι να μάθεις τι τον κάνει να σε ποθεί. Εάν είναι τα μάτια – οι άντρες είναι περίεργοι – τότε κάντε eye contact. Αν είναι τα πόδια, δεν έχετε καμία δουλειά με τις μακριές φούστες και τα παντελόνια.

3. «Και άμα έχω μικρό πέος;»
Η πίεση που νιώθει για να σε ικανοποιήσει μπορεί να τον κομπλάρει, ακόμη και αν σε θέλει απελπισμένα. Θα την ικανοποιήσω; Έχω το σωστό μέγεθος πέους; Θα εκπληρώσω τις σεξουαλικές της επιθυμίες; Οι φόβοι του τον ωθούν να εκσπερματίσει ταχύτερα – Πάρε τον έλεγχο και καθυστέρησε την εκσπερμάτιση, με το να του ψιθυρίζεις πόσο παθιασμένα τον θέλεις. Αν πρέπει να του πεις σε ποιες περιοχές που πρέπει να βελτιωθεί, τότε πρέπει να το κάνεις με διακριτικό τρόπο.

4.Είναι ώρα για παιχνίδια
Οι άνδρες κάνουν ένα απότομο turn-on για τον πιο παράξενο λόγο. Θα μπορούσε να είναι το στήθος ή τα πόδια ή κάτι άλλο πιο πίσω. Πάρε χρόνο και εξερεύνησε όλες τις ερωτογενείς ζώνες σε μια προσπάθεια που θα χαρίσει και στους δυο σας την μέγιστη απόλαυση.

5. Χρησιμοποίησε το στόμα σου
Χάρισέ του ένα στοματικό χωρίς να το περιμένει και εξέπληξε τον ευχάριστα.

6. Πες το δυνατά
Δεν προτείνουμε τα ψεύτικα φωνητικά επιφωνήματα πορνοστάρ, αλλά οι άνδρες θέλουν να μάθουν πότε περνάς καλά! Αν αφήσεις τον εαυτό σου να ξεφύγει με ένα ποτάκι, ίσως να εκπλαγείς!

7. «Βρήκες το ευαίσθητο σημείο μου»
Η άκρη του πέους του πρέπει αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη προσοχή. Ενώ η σεξουαλική ρουτίνα έχει και αυτή τη θέση της, μερικές φορές θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό – και αυτό είναι καλό και για τους δύο. Μια μέρα, κατευθύνσου προς ένα κατάστημα και οδήγησέ τον στο πάρκινγκ.

Πηγή: www.youweekly.gr