- Διαφήμιση -

Η αυτοϊκανοποίηση είναι απαραίτητη τόσο αν είσαι σε σχέση ή μόνη σου γιατί σε βοηθάει να ανακαλύψεις καλύτερα το σώμα σου και την επόμενη φορά που θα κάνεις σεξ θα ξέρεις τι να ζητήσεις για να το απολαύσεις περισσότερο. Δες πώς θα βελτιώσεις την τεχνική και την ηδονή σου:

1. Επένδυσε σε έναν νέο δονητή. Πειραματίσου για να βρεις αυτόν που σου ταιριάζει αλλιώς δεν θα έχει νόημα να τον έχεις στο συρτάρι σου. Αν μέχρι τώρα χρησιμοποιούσες μόνο τα δάχτυλά σου θα διαπιστώσεις ότι ο δονητής θα ανεβάσει επίπεδο στην ευχαρίστησή σου.
2. Άλλαξε την τεχνική σου. Αν κάνεις συνεχώς το ίδιο πράγμα όχι μόνο θα βαρεθείς αλλά δεν θα έχεις το ίδιο δυνατούς οργασμούς. Κάνε με τα δάχτυλά σου διαφορετικές κινήσεις από τις συνηθισμένες μέχρι να βρεις τον νέο τρόπο για να φτάσεις σε οργασμό.
3 Φτιάξε το κατάλληλο κλίμα. Ο οργασμός δεν μπορεί να έρθει ξαφνικά και αν είσαι αγχωμένη. Κάνε ένα αφρόλουτρο, άναψε κεριά, βάλε την αγαπημένη σου μουσική και χαλάρωσε για να απολαύσει το σώμα σου αυτό που θα επακολουθήσει.