- Διαφήμιση -

Ρίξε μια ματιά τριγύρω και βρεςένα νέο χώρο για να φιλοξενήσει τις ερωτικές περιπτύξεις με το σύντροφό σου. Επειδή οι άντρες βολεύονται συνήθως σε μία στάση ή σε ένα μέρος, πρότεινε εσύ μερικές ιδέες που θα κάνουν τις μέρες και τις νύχτες ακόμα πιο πικάντικες. Δες τις στάσεις που σου προτείνουμε για να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της κρεβατοκάμαρας.

ΣΤΉΝ ΚΟΥΖΙΝΑ Κάθισε στην άκρη του νεροχύτη και άνοιξε τα πόδια σου ώστε να έρθει ο σύντροφός σου και να διεισδύσει. Αν είσαι από τις τυχερές που ο νεροχύτης έχει αποσπώμενο ντους και μπορείς να το τραβήξεις μέχρι το σώμα σου κάνε την απλή κίνηση να ανοίξεις το νερό σε χλιαρή θερμοκρασία. Άνοιξε λίγο τα πόδια και άστο να κυλήσει προς την κλειτορίδα σου για να νιώσεις τις αισθήσεις σου να απογειώνονται. Αν δεν έχει ο νεροχύτης σου τη δυνατότητα αυτή, ζήτα από τον σύντροφό σου να ρίξει λίγο νερό με τα χέρια του.

- Διαφήμιση -

ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ Ιδανική στάση για γρήγορο σεξ αφού δεν είναι και τόσο βολική. Ακούμπησε με την πλάτη σου στη μία πλευρά ενός στενού διαδρόμου -αν υπάρχει – ή στο κάσωμα μιας πόρτας. Σήκωσε το ένα πόδι ψηλά και βρες ένα σημείο για να ισορροπείς όσο μπορείς καλύτερα. Ο σύντροφός σου θα έχει το σώμα του προς εσένα με τα χέρια κόντρα στον τοίχο που ακουμπάει η πλάτη σου. Ανάλογα με το ύψος του θα χρειαστεί να βρει την ιδανική θέση για να… κουμπώσετε.

ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Σκύψε πάνω στο πλυντήριο έτσι ώστε τα οπίσθιά σου να εξέχουν ενώ το έχεις θέσει σε λειτουργία. Στην αρχή οι δονήσεις είναι αργές όμως όσο προχωράει η πλύση γίνονται πιο έντονες. Ο σύντροφός σου μπορεί να εισέλθει στον κόλπο σου ενώ αν είστε σε πιο kinky mode μπορείτε να κάνετε πρωκτικό.

ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ Ξάπλωσε ανάσκελα στο τραπέζι με τους γοφούς σου στην άκρη του. Σήκωσε τα πόδια ψηλά και τοποθέτησέ τα πάνω στους ώμους του συντρόφου σου. Με το ένα χέρι του μπορεί να κρατάει τους γοφούς σου ενώ με το άλλο να χαϊδεύει την κλειτορίδα σου.

ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ Πήγαινε στην πλαϊνή μεριά μιας πολυθρόνας και σκύψε με το πρόσωπο να κοιτάει προς τα κάτω. Μάζεψε τα χέρια και τα πόδια κάτω από το σώμα σου και ρίξε το βάρος σου στο μπράτσο της πολυθρόνας. Πίεσε τον κορμό προς τα κάτω και πίεσε τα πόδια σου μεταξύ τους ώστε να τεντωθούν τα οπίσθιά σου προς τα πάνω σχηματίζοντας γωνία. Σκοπός είναι να έρθει ο σύντροφός σου όρθιος από πίσω και να νιώσει τη βαθιά διείσδυση ενώ εσύ χαϊδεύεις την κλειτορίδα σου.