- Διαφήμιση -

Άλλαξε τη ρουτίνα και κάνε κάτι διαφορετικό για να τον δεις να τρελαίνεται και να μην ξεκολλάει από πάνω σου.

ΚΑΘΙΣΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ Μην του ζητήσεις να σου κάνει στοµατικό όταν είστε στο κρεβάτι αλλά κάνε του έκπληξη και ενώ είναι ξαπλωµένος στον καναπέ εµφανίσου µε ένα φόρεµα, χωρίς να φοράς εσώρουχο. Πολύ γρήγορα θα µπει στο νόηµα και θα σε ανταµείψει µε το παραπάνω για την έκπληξη που του ετοίµασες. Το hot point σε αυτή την κίνηση είναι ότι νιώθει ότι τον προστάζεις να το κάνει και αυτό τον ξετρελάνει ακόµη περισσότερο.

- Διαφήμιση -

ΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ Την ώρα που του κάνεις στοµατικό, προσπάθησε να του µιλήσεις και να τον κοιτάς στα µάτια, έστω να βγάλεις και ένα βογγητό. Θα τον ενθουσιάσει η προσπάθεια να το κάνεις πιο προσωπικό. Πρόσεξε όµως µην τον τραυµατίσεις µε τα δόντια κατά λάθος.

∆ΕΣΤΕ ΤΟΥΣ Βάλε στο παιχνίδι ένα ζευγάρι χειροπέδες και ξάφνιασέ τον ζητώντας του να σε δέσει. Το πού εξαρτάται από το πόσο τολµηρή αισθάνεσαι. Άστον να ανέβει πάνω σου και να στείλει τα χέρια σου πίσω από το κεφάλι σου για να ακουµπούν τα σώµατά σας καλύτερα. Η αίσθηση ότι έχει τον έλεγχο θα του αυξήσει την αντοχή για να µπορεί να το ευχαριστηθεί περισσότερο.

ΣΚΥΨΕ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ Σε µια άσχετη στιγµή όταν θα είσαι στην κουζίνα ή θα καθαρίζεις, φρόντισε να φοράς φούστα µε ζαρτιέρες ή να έχεις… ξεχάσει να φορέσεις εσώρουχο. Σκύψε να πιάσεις κάτι, φροντίζοντας να σε βλέπει. Σε ό,τι φάση και να είναι, θα έρθει κοντά σου για ένα γρήγορο κι ας αργήσει στη δουλειά. ∆οκίµασέ το τη ∆ευτέρα για να ξεκινήσει καλύτερα η εβδοµάδα σας.

ΚΑΝ’ ΤΟ ΜΟΝΗ ΣΟΥ Αν δεν δείχνει ιδιαίτερη όρεξη για να κάνετε σεξ, κάθισε δίπλα του, βγάλε το εσώρουχό σου και άρχισε να αυνανίζεσαι. Μόλις το καταλάβει και σε δει να ερεθίζεσαι, να βγάζεις βογγητά και να ετοιµάζεται το σώµα σου για οργασµό, θα µπει στο χορό χωρίς άλλες καθυστερήσεις.