- Διαφήμιση -

Αν θες να γίνει προτεραιότητα του συντρόφου σου το σεξ και η ερωτική σας ικανοποίηση, βάλε τα δυνατά σου και κάνε κάθε κίνηση και στάση πιο απολαυστική από ποτέ. Δες πώς να αλλάξεις τη ρουτίνα σας µε τέτοιο τρόπο που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του για περισσότερο και καλύτερο σεξ. Καλή διασκέδαση!

Μίλα του

- Διαφήμιση -

Σε όποια στάση και να είσαι, µε ρούχα ή χωρίς, θα του εκτινάξεις την ηδονή στα ύψη αν του πεις µια φαντασίωσή σου. Πες του ότι επιστρέφεις σπίτι και βρίσκεις µια άγνωστη να του κάνει στοµατικό και αυτόµατα βγάζεις τα ρούχα σου και συµµετέχεις κι εσύ. Είναι λίγο τολµηρή φαντασίωση όµως επειδή οι άντρες είναι οπτικοί τύποι, θα τον ξετρελάνεις µε το να του διηγείσαι τέτοιες ιστορίες. Θα δυσκολευτεί πολύ να µην έρθει σε οργασµό αµέσως µόλις σε ακούσει.

Η τέχνη του 69

Αν έχεις περίπου το ίδιο ύψος µε το σύντροφό σου, το 69 είναι εξίσου απολαυστικό και για τους δύο. Επιπλέον όταν ο φίλος σου σου κάνει στοµατικό, εσύ χαλαρώνεις και έχεις καλύτερες επιδόσεις συγκριτικά µε όταν του κάνεις µόνο εσύ.

Γίνε λίγο kinky

Σίγουρα υπάρχει το γλυκό, ροµαντικό και γεµάτο συναισθήµατα σεξ, όµως υπάρχει και το hardcore. Αν σου αρέσει και ξέρεις ότι αρέσει και στο σύντροφό σου, άφησε στη συζήτηση να εννοηθεί ότι θα σου άρεσε λίγο spanking στο κρεβάτι. Να είσαι σίγουρη ότι θα πιάσει το υπονοούµενο και θα ανταποκριθεί άµεσα στην πρόκλησή σου.