- Διαφήμιση -

Η ευτυχία σου επηρεάζει και το αιδοίο σου. Δες τι μπορείς να κάνεις για να μην πέσετε εσύ και αυτό σε κατάθλιψη. Μπορεί ένας χωρισμός να σε καταβάλει ή η μακροχρόνια αποχή από το σεξ να σε ρίξει. Πέφτει η αυτοπεποίθησή σου, δεν νιώθεις πλέον επιθυμητή και ίσως δεν έχεις καν όρεξη για να αυτοϊκανοποιηθείς. Σου έχουμε τρεις τρόπους για να κάνεις το αιδοίο σου να ξαναβρεί την διάθεσή του και εσύ το χαμόγελό σου.

1. Πήγαινε σε ένα χαλαρωτικό spa. Απόλαυσε θεραπείες όπως απολέπιση με φυσικά προϊόντα, μασάζ με αιθέρια έλαια, το ζεστό νερό και τις μπουρμπουλήθρες από το τζακούζι, ενώ must είναι και η θεραπεία με κρυστάλλους. Θα βγεις αναζωογονημένη, ξεκούραστη και με λιγότερη πίεση για την αισθηματική σου ζωή. Αυτό το δώρο που έκανες στον εαυτό σου θα σε αφήσει να χαλαρώσεις και το αιδοίο σου θα βρει πιο εύκολα τη φόρμα του.

- Διαφήμιση -

2. Κάνε διαλογισμό. Η επαφή με τις εσωτερικές σου σκέψεις θα σε βοηθήσει να διώξεις το άγχος, να λύσεις απορίες και να γιατρέψεις τις πληγές σου. Η ηρεμία που θα νιώσεις, θα αφήσει όλο το σώμα σου χαλαρό – εννοείται και την επίμαχη περιοχή.

3. Εμπιστεύσου τη φύση. Βρες προϊόντα φυτικά, βασισμένα σε βότανα, τα οποία θα ανεβάσουν φυσικά τη λίμπιντό σου και θα σε κάνουν να νιώσεις τη χαμένη σου ενέργεια.