- Διαφήμιση -

Έκανες τα πιάτα; Θα κάνεις και σεξ. Τα ζευγάρια που µοιράζουν τις δουλειές του σπιτιού µεταξύ τους, κάνουν πιο συχνά και πιο ποιοτικό σεξ

ΕΣΥ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΑ ΠΙΑΤΑ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΤΕ ΕΝΑ ΑΓΑΠΗΣΙΑΡΙΚΟ ΒΡΑ∆Υ. Σύµφωνα µε τον Matthew Johnson, Ph.D., επικεφαλής σε έρευνα που διεξήχθη στο Πανεπιστήµιο της Αλµπέρτα, όταν ο ένας από τους δύο συντρόφους κάνει µόνιµα τις αγγαρείες µέσα στο σπίτι, η συµπεριφορά του µέρα µε την ηµέρα αγριεύει. Γκρινιάζει, πετάει σπόντες, θυµώνει και φυσικά χαλάει η ερωτική διάθεση. Μη µετράς µία-µία τις δουλειές για να τις χωρίσεις στη µέση µε τον σύντροφό σου και να κάνετε ένα αυστηρό πρόγραµµα που ενδεχοµένως θα αποτύχει. Απλά έχε στο µυαλό σου να κάνεις ένα βήµα πίσω για να δεις ότι το να πας σούπερ µάρκετ µόνη σου θα κάνει τη σχέση σου πιο λειτουργική και πιο ερωτική.

- Διαφήμιση -

Η πηγή του κακού

72% η τεµπελιά

71% η απεριποίητη εµφάνιση

69% η εξάρτηση

58% η έλλειψη χιούµορ

50% οι κακές επιδόσεις στο κρεβάτι

Μήπως να βγεις βόλτα με το κατοικίδιό σου;

26% των αντρών παραδέχτηκε ότι ένιωσαν έλξη για μια γυναίκα επειδή είχε κατοικίδιο. Η εικόνα της συγκεκριμένης γυναίκας να φροντίζει το ζωάκι της, τους έδωσε δείγματα για το πόσο περιποιητική θα είναι και μαζί τους, αν τελικά προχωρήσει η σχέση τους.