- Διαφήμιση -

Δες μερικά πράγματα για το σεξ που ούτε φανταζόσουν…

1 Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ. Αν η πρώτη σεξουαλική εμπειρία που είχες ήταν καλή, το πιθανότερο είναι να βλέπεις το σεξ ως μια υγιή πράξη που μπορείς να απολαμβάνεις. Το βασικό είναι να εμπιστεύεσαι τον παρτενέρ σου. Αν η πρώτη σου εμπειρία δεν ήταν καλή και την κουβαλάς μέσα σου πολλά χρόνια αργότερα, καλό θα είναι να απευθυνθείς σε έναν ειδικό.

- Διαφήμιση -

2 ΘΑ BIΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΓΑΣΜΟ ΜΟΝΗ ΣΟΥ. Μερικές από εμάς μπορεί να είμαστε αρκετά τυχερές και να ξεκινήσουμε τη σεξουαλική μας ζωή με έναν άνθρωπο υπομονετικό και δεξιοτέχνη, που μπορεί να μας μάθει πολλά για το σώμα μας – το πιθανότερο όμως είναι πως όχι.

3 Ο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΘΥΜΗ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ (ΣΧΕΔΟΝ) ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ SEXY. Η εμφάνιση, το πλούσιο μπούστο ή τα δίμετρα πόδια δεν είναι πάντα αρκετά.

4 O ΔΟΝΗΤΗΣ είναι ο γρηγορότερος, ευκολότερος και αποτελεσματικότερος τρόπος να φτάσεις στην κορύφωση.

5 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΘΙΣΤΕΙΣ ΣΤΟ ΔΟΝΗΤΗ ΣΟΥ. Ακόμα κι αν τον χρησιμοποιείς συχνά, δεν σημαίνει ότι υποκαθιστά το σεξ. Σύμφωνα με έρευνα, οι γυναίκες που χρησιμοποιούν sex toys έχουν αυξημένη λίμπιντο και έρχονται εύκολα σε οργασμό.

6 ΜΟΝΟ ΤΟ 20% ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ μπορεί να έρθει σε οργασμό αποκλειστικά από την ερωτική πράξη.

7 ΑΝ ΔΕΝ ΦΙΛΑΕΙ ΩΡΑΙΑ, δεν θα είναι καλός στο κρεβάτι. Δυστυχώς, αυτός είναι ένας κανόνας στον οποίο δύσκολα θα βρεις εξαίρεση.

8 ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ είναι απλό, αντίθετα με το γυναικείο, που είναι περίπλοκο και χρειάζεται ιδιαίτερο χειρισμό.

9 ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ. Όμως, η… προπόνηση είναι εκείνη που θα σε κάνει καλύτερη.

10 ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΕΞ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, αυτό είναι εμφανές. Δεν υπάρχει κανένα τρικ για να μπορέσεις να υποκριθείς ότι τον θέλεις τρελά!