- Διαφήμιση -

Η παρουσιάστρια που κάνει «επικίνδυνες αποστολές» στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, το (πρώην) «κορίτσι του Θέµου», το µοντέλο που «γράφει» στο φακό όσο λίγα, ναι, ναι, αυτή η 23χρονη ξανθούλα από τη Γερµανία δεν είναι αυτό που βλέπεις. Είναι πολύ καλύτερη!

- Διαφήμιση -

Το ραντεβού µας έχει δοθεί σε ένα café στο Ψυχικό, στην περιοχή όπου ζει µε τον αγαπηµένο της. Φτάνει ελαφρώς καθυστερηµένη, µπαίνει µε ένα τεράστιο χαµόγελο και µε αγκαλιάζει ζεστά, λες και γνωριζόµαστε χρόνια. Λίγες ώρες πριν, διαλέγοντας τις λήψεις από τη φωτογράφισή της, παρατηρούσα πόσο αβίαστα sexy είναι και πόσο µου θυµίζει τη Heidi Klum στα νιάτα της. Τώρα έχω µπροστά µου µια άλλη, ένα γλυκό κοριτσάκι µε το american style τοπ και το σορτσάκι
της. Είναι από τις Σέρρες, είµαι από την Καβάλα. Έχουµε και οι δύο ρίζες από τον Πόντο. Και εκεί σταµατούν τα κοινά µας. Ή έτσι νοµίζω τουλάχιστον.

_MG_5012 copy

Ολόσωµο µαγιό, SAHA, €156, Loft Fashion

Μαντίλι φορεµένο στο κεφάλι, €41,

Axel Accessories

Κολιέ, €12,95, Stradivarius

Βραχιόλια, €9,99 το σετ, Bershka

Όταν την γκουγκλάρεις, διαβάζεις: «Παρουσιάστρια, ηθοποιός, δηµοσιογράφος, αρθρογράφος, dj». Όλα αυτά µαζί; «Παρουσιάστρια δηλώνω», µου λέει, «αυτό κάνω, αυτό θέλω να εξελίξω. Έχω σπουδάσει δηµοσιογραφία, έχω εργαστεί σε sites αλλά δεν µπορώ να πω πως είµαι δηµοσιογράφος. Σπουδάζω marketing, αλλά δεν λέω πως είµαι επιχειρηµατίας. Και φυσικά ο χορός, ο χορός hip hop, σίγουρα µε χαρακτηρίζει»! (σ.σ. µικρή έκανε πρόβες στον καθρέφτη τα χορευτικά της Britney Spears, µε την οποία έχει ακόµα µεγάλο κόλληµα!)

_MG_4296 copy

Ολόσωµο µαγιό, €59,90, BSB

Κολιέ, Wild Cherries

Βραχιόλι, Very Gavello

Μεταξωτό µαντίλι µε digital prints, Peplos

Μιλάει στρωτά, συγκροτηµένα, µε καλά Eλληνικά. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί της προσάπτουν το αντίθετο. «Αµφιταλαντεύοµαι» µου λέει, «είναι η τελευταία λέξη που έµαθα, δεν είναι ωραία;» Ναι, είναι υπέροχη, αλλά κάτι µου λέει πως δεν θα τη χρειαστείς, κουκλίτσα µου…

Ποια είναι η πιο έντονη εικόνα που έχεις από τα παιδικά σου χρόνια στη Γερµανία;

Μια αίσθηση ζεστασιάς, πολλή αγάπη, οικογένεια, συγγενείς και γύρω µας φίλοι.

Και άφησες αυτή την εικόνα για να έρθεις στα 17 σου µόνη στην Ελλάδα; Πολύ τολµηρό! Πώς έγινε;

Ήµουν στο χωριό (σ.σ. στον Λιθότοπο Σερρών), στο σπίτι της γιαγιάς και βλέπω στην τηλεόραση το τρέιλερ του «So You Think You Can Dance». Χωρίς να το σκεφτώ, τηλεφώνησα και δήλωσα συµµετοχή. Επειδή χόρευα hip hop πίστευα πως µέσα από το σόου θα µάθαινα πράγµατα.

Τελικά, έµαθες κάτι;

(γελάει) Σίγουρα, δεν ήταν όπως τα περίµενα! Από εκεί όµως ξεκίνησαν όλα. Οι προτάσεις για modeling, η παρουσίαση στο Mad, οι φωτογραφίσεις στα περιοδικά…

Μια τεράστια δόση λάµψης εκτινάχθηκε πάνω της µε υπερβολική ταχύτητα, κι όµως από τη σύγκρουση βγήκε αλώβητη. Μεγαλωµένη σε µια χώρα µε διαφορετική κουλτούρα από την ελληνική και έχοντας θητεύσει σε καθολικό σχολείο καλογραιών αλλά µε open mind φιλοσοφία (µέχρι και τρανσέξουαλ συµµαθητή είχαν!), έµαθε το πιο βασικό: Να έχει εµπιστοσύνη στον εαυτό της.

_MG_4613 copy

Ολόσωµο µαγιό, Adidas by Stella McCartney, €85, Adidas

Γυαλιά ηλίου,

Wild Cherries

Μαντίλι φορεµένο στο κεφάλι, Anneta Farias, €147, Attica

Κολιέ, €12,95, Stradivarius

Βραχιόλι, O Bag, €12

το ένα, Sparkle

Μαντίλι, €22,99, Mango

No limits living

Στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 έχεις τη δική σου ρουµπρίκα και κάνεις θεότρελα πράγµατα. Ποιο σου έχει µείνει αξέχαστο και ποιο χτύπησε τα µεγαλύτερα νούµερα;

Ήταν τέλεια όταν ντύθηκα Catwoman και συνάντησα έναν φανατικό συλλέκτη κόµικς, ήταν scary όταν έπρεπε να κατέβω µια απότοµη νεροτσουλήθρα και ούρλιαζα, ενώ η παρωδία του βιντεοκλίπ της Miley Cyrus (σ.σ. κάθεται γυµνή σε µια αιωρούµενη µπάλα) έκανε 40.000 views στο YouTube µέσα σε ένα 24ωρο!

Ποια είναι άραγε η αληθινή σχέση της µε τον Λιάγκα και τη Φαίη; Σιγά µη µου πει! «Η σχέση µας είναι επαγγελµατική, σωστή, όπως πρέπει να είναι οι σχέσεις στις δουλειές» απαντάει. Καταλαβαίνω. Πάµε παρακάτω.

(της διαβάζω µια κριτική της Αφροδίτης Γραµµέλη) «Η Λάουρα είναι ένα πρόσωπο που δεν έχει τηλεοπτικό µέλλον. Είναι ένα χαριτωµένο πλάσµα, ένα όµορφο κορίτσι, το οποίο όµως δεν έχει τίποτα περισσότερο». Πες µου ειλικρινά, πώς ένιωσες όταν το διάβασες;

Οι τηλεκριτικοί κάνουν τη δουλειά τους, σεβαστό, και για να το συζητάµε τώρα, µάλλον η συγκεκριµένη κυρία πέτυχε το στόχο της. Έχω µάθει από µικρή να µην προχωράω µε τη σκέψη τι θα πουν οι άλλοι. Διαβάζω τις κριτικές και αν µπορώ να βγάλω κάτι καλό από αυτές, το κάνω και βελτιώνοµαι.

Αυτά τα έξι χρόνια που είναι στην Ελλάδα έχει ακούσει τα µύρια όσα. Όπως όταν συµµετείχε στη θεατρική παράσταση «Το σπίτι του Φρανκεστάιν». Η Λάουρα όµως είναι χαλυβδωµένη. Δεν την αγγίζουν οι κακοπροαίρετες κριτικές και τα πικρόχολα σχόλια. Ζει τις εµπειρίες στο έπακρο, ρουφάει καθετί καινούριο, της αρέσει να δοκιµάζει τα όριά της.

Έκανες εντύπωση µε τη συµµετοχή σου στην εκποµπή «Esc» αλλά οι περισσότεροι σε γνωρίσαµε ως το «κορίτσι του Θέµου».

Ο Θεµούλης µου! Είναι τόσο καλός. Τον αγαπώ και θα τον αγαπώ πάντα. Να φανταστείς πως ήµουν στη σχολή δηµοσιογραφίας αλλά στην εκποµπή µάθαινα περισσότερα!

Και φυσικά ποιος ξεχνάει το παρατσούκλι «terminator» που της είχε βγει στο «Dancing With The Stars», από το οποίο δεν διαγράφει καµία στιγµή, δεν αφήνει τίποτα πίσω.

Love, sex & other drugs

Όταν στην εκποµπή αναφέρθηκε πως στην Ελλάδα ο αυνανισµός είναι ταµπού, έδειξες έκπληξη. Εσύ δεν έχεις ταµπού;

Όχι, οι γυναίκες πρέπει να αγαπάµε το σώµα µας και να χαιρόµαστε τις απολαύσεις που µας προσφέρει. Δεν καταλαβαίνω γιατί εάν έχεις κάποιο πρόβληµα στα µάτια πας στον οφθαλµίατρο, για παράδειγµα, και αν έχεις κάποιο θέµα στο σεξ δεν πας στο σεξολόγο. Είναι και θέµα υγείας άλλωστε!

Ποιος ξεχνάει τη φωτογράφιση που είχες κάνει στο Nitro! Θα ξαναέκανες γυµνό;

Ευτυχώς που την έκανα στα 17 µου γιατί εάν γινόταν αργότερα, ίσως µου δηµιουργούσε προβλήµατα. Αυτό που βγήκε, αν και πολύ ωραίο σαν αποτέλεσµα, δεν ήταν εγώ. Εγώ είµαι αυτή που βλέπεις να χαµογελάω στην παραλία.

Είσαι εξοικειωµένη µε το σώµα σου;

Το αγαπάω, και µε τις καµπύλες του (γελάει)!

Ο σύντροφός σου ζηλεύει όταν ποζάρεις sexy;

Τι εννοείς «ο σύντροφός σου»;

Εσύ τι εννοείς! Είναι γνωστό πως ο µάνατζερ Δηµήτρης Δαλάκος (σ.σ. ο οποίος καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης είναι µαζί µας, διακριτικά) είναι ο σύντροφός σου. Δεν το κρύβετε, νοµίζω. Θέλεις να υποκριθώ πως δεν το ξέρω; Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνετε αυτό.

Ναι, δεν το κρύβουµε, ούτε όµως µας έχει πετύχει κανείς χεράκι χεράκι ή να φιλιόµαστε. Προσέχουµε, γιατί θέλουµε να προστατεύσουµε την προσωπική µας ζωή. Ποτέ δεν αναφέρω το όνοµά του στις συνεντεύξεις µου και όµως γράφεται.

_MG_5452 copy

Μαγιό, Eres, Eres Boutique

Μαντίλι φορεµένο στο κεφάλι, Anneta Farias, Attica

Κολιέ, €9,95, Stradivarius

Σκουλαρίκι από σετ, €9,90 το ζευγάρι, βραχιόλια µε χρώµα, €13,90 το σετ και µεταλλικό βραχιόλι, €8,90 το ένα, όλα Accessorize

Να είσαι σίγουρη πως το ίδιο θα γίνει και στη δική µας! Έχοντας δύο γονείς που ήταν τόσο αγαπηµένοι, είναι λογικό να θέλεις να κάνεις κι εσύ µια ωραία οικογένεια. Το σκεφτόσουν µικρή όταν έπαιζες µε τις 50 Barbie σου;

Ναι, βέβαια! Τα κορίτσια µεγαλώνουµε µε αυτό το παραµύθι και να σου πω κάτι; Είναι ωραίο να υπάρχει αυτό το παραµυθένιο στοιχείο στη ζωή µας. Η ελπίδα πως θα βρεις κάποιον άνθρωπο για να ζήσεις µαζί του για πάντα.

Θέλω να τη ρωτήσω για την απώλεια του πατέρα της – έφυγε πριν από έναν χρόνο περίπου από τη ζωή από καρδιακή προσβολή. Διστάζω.

Η ψυχολογία λέει πως όταν µια κοπέλα είναι πολύ δεµένη µε τον πατέρα της, µια ζωή ψάχνει τον άντρα που θα πάρει στην καρδιά της τη θέση του. Το πιστεύεις αυτό;

(Καταλαβαίνει. Ένα γκρίζο πέπλο µπαίνει µπροστά από το βλέµµα της. Το διώχνει αµέσως). Ναι, ισχύει. Ασχολούµαι πολύ µε θέµατα ψυχολογίας και όποτε πετυχαίνω ειδικούς, τους τρελαίνω στις ερωτήσεις.

Έχεις πάει σε ψυχολόγο;

Όχι, αλλά θα ήταν µια καλή ιδέα! Δεν συµφωνώ όµως µε όσους κάνουν συνεδρίες για χρόνια και τελικά παθαίνουν εξάρτηση από τον ψυχολόγο τους. Πρέπει να µάθεις να ζεις ανεξάρτητος.

Fashion, beauty, και σε όποιον αρέσουµε!

Ας µιλήσουµε για κοριτσίστικα θέµατα! Αν και κινείσαι µέσα στη µόδα (σ.σ. έχει κάνει τη swimwear καµπάνια για το site της BSB και θα την κάνει και φέτος, catwalk, φωτογραφίσεις), δεν θεωρείσαι και από τις πλέον καλοντυµένες. Οµολογώ πως και εγώ σε έχω θάψει.

Ααα, σ’ ευχαριστώ (γελάει)! Δεν µου αρέσει να ακολουθώ
πιστά τη µόδα. Αν µου αρέσει κάτι το φοράω, κοιτάζοµαι στον καθρέφτη, µου αρέσω και βγαίνω. Θέλω το στυλ µου να είναι προσωπικό, να είναι Λάουρα, κι ας µην αρέσει. Βασικά, θα ήθελα να ντύνοµαι σε στυλ hip hop, φαρδιά παντελόνια, καπέλα, αθλητικά. Αυτό είναι το στυλ µου.

Ποια δουλειά στο modeling σου έχει µείνει αξέχαστη;

Τα catwalks για το φίλο µου Δηµήτρη Στρέπκο των Celebrity Skin. Είναι πολύ επαγγελµατίας και πάντα φτιάχνει κάτι ειδικά για µένα για να το βάλω στην πασαρέλα!

_MG_5085 copy

Ολόσωµο µαγιό,

€69,90, BSB

Μαντίλι φορεµένο στο

κεφάλι, Anneta Farias,

€147, Attica

Κορδέλα µε φτερά, €12,99, Bershka

Κολιέ από επιχρυσωµένο ασήµι 925°, Gregio Nostalγia Collection, €275, gregioeshop.gr

Βραχιόλι, Very Gavello

Σου αρέσει να βάφεσαι;

Eκτός δουλειάς ελάχιστα. Τώρα φοράω λίγο foundation ανακατεµένο µε ενυδατική, µάσκαρα και lip gloss.

Έχεις κάποιο µυστικό οµορφιάς;

Ναι, βάζω φυσική aloe vera στην επιδερµίδα µου. Κάνω και φυσικές µάσκες µε ελαιόλαδο και ζάχαρη.

Είσαι φυσική ξανθιά;

Όχι, τα βάφω, αλλά περιποιούµαι πολύ τα µαλλιά µου!

Έχεις κάνει botox; Λένε πως πρέπει να το ξεκινάµε µικρές…

Όχι, είναι νωρίς, αλλά δεν έχω γνωρίσει και κάποια που να το ξεκίνησε νέα και τώρα να έχει φτάσει τα 50, π.χ., και να είναι κούκλα! Δεν είµαι όµως και κατά.

Curves are back!

Στα social media σε βλέπω το ένα βράδυ για σουβλάκια και το άλλο για πίτσα και παγωτό. Τι συµβαίνει;

Η αλήθεια είναι πως µου αρέσει το φαγητό. Γιατί να µην το απολαύσω; Ο µεταβολισµός µου εξάλλου µε βοηθάει. Για δυο µέρες µετά το «ράβω» και όλα καλά! Είµαστε ωραίες οι γυναίκες µε καµπύλες, οι ανορεξικές είναι το θέµα.

Αν πάρεις 2-3 κιλά, τι κάνεις πριν βγεις στην παραλία;

Πίνω λουίζα που εξαφανίζει την κυτταρίτιδα! Και φυσικά γυµνάζοµαι. Κάνω µπαλέτο σε σχολή χορού, τρέξιµο έξω, διάδροµο και ασκήσεις σε κέντρο φυσιοθεραπείας.

_MG_5359 copy

Toπ, €79, Yazz

Μαγιό, Blue Man,

€130 το σετ, Monoi Project

Μαντίλι φορεµένο στο κεφάλι, €24,60, Axel Accessories

Κολιέ, €15,95, Stradivarius

Θα ανήκεις στο τηλεοπτικό τοπίο της επόµενης σεζόν;

Είναι νωρίς ακόµα για να ξέρω. Πάντως οι σχέσεις µου µε τον ΑΝΤ1, που µε έχει στηρίξει πολύ, είναι πολύ καλές.

Πού θα πας διακοπές; Στην Κρήτη όπως και πέρυσι;

Θα πάω στο χωριό, στη Χαλκιδική και, ναι, και στην Κρήτη. Πήγαµε πέρυσι για έναν γάµο στα Χανιά και τρελάθηκα! Ρακές όµως δεν ήπια!

_MG_4476 copy

Τοπ, €39,90, BSB

Μπικίνι, το σουτιέν €14,99, Oysho

Μαντίλι φορεµένο στο κεφάλι, U.S. Polo Assn., €105,

Shop & Trade

Κολιέ, €15,95, Stradivarius

Πώς το κατάφερες; Δεν γίνεται αυτό!

Καλά, δεν πίνω κιόλας, αλλά ακολουθούσα φαρµακευτική αγωγή, ήµουν χάλια. Παίζαµε µπουγέλο στο χωριό και ενώ ήµουν µούσκεµα (σ.σ. σκάει στα γέλια όσο το θυµάται) χτυπάει το τηλέφωνο για µια συνέντευξη, την έκανα και… τελικά έπαθα ψύξη!

Αυτή είναι η Λάουρα. Το κορίτσι που ξέρει όλος ο κόσµος, έχει φίλους σχεδόν από κάθε γωνιά της Γης (εκτός από Ασιάτη) και τα αφήνει όλα, πάει στο χωριό, στον παππού και στη γιαγιά, παίζει µπουγέλα, τρώει παγωτά και γελάει σαν µικρό παιδί. Τελικά, τι λες; Αµφιταλαντεύεται; Χλοµό.