- Διαφήμιση -

Η τρέλα με τις BB κρέμες πέρασε και τώρα μας έχουν κλέψει την καρδιά δύο άλλα… γράμματα. Πρόκειται για τις CC κρέμες, οι οποίες τα κάνουν όλα και συμφέρουν!

- Διαφήμιση -

Από τη Μαρία Μεϊντάνη

ΓΙΑ CC… ΣΕΝΑ!

Πιο εξελιγμένες από τις BB (Blemish Balms), οι CC κρέμες μεταφράζονται ως Color Correcting ή Complexion Correctors. Όπως και οι προκάτοχοί τους, έτσι και οι CC προσφέρουν ενυδάτωση, κάλυψη και αντηλιακή προστασία. Αυτό όμως που τις διαχωρίζει είναι τα ειδικά συστατικά στη σύνθεσή τους, τα οποία συμβάλλουν και στη βελτίωση της επιδερμίδας, καλύπτουν δηλαδή και ένα κομμάτι του skincare, φροντίζοντας τυχόν δερματικά προβλήματα, όπως κοκκινίλες και ερεθισμούς, ενώ ακόμη καλύπτουν λεπτές γραμμές και ρυτίδες και κάνουν τον τόνο της επιδερμίδας πιο ομοιόμορφο. Θα τις βρεις σε διάφορες αποχρώσεις προκειμένου να ανακαλύψεις την ιδανική για την επιδερμίδα σου.

dasan2-465656-1368127149_500x0

ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ:

Σε καθαρή επιδερμίδα χρησιμοποίησε ένα πινελάκι ή τα δάχτυλά σου και άπλωσε τη CC κρέμα σου όπως θα έκανες με την ενυδατική σου. Αν η κάλυψη δεν σου αρκεί, περίμενε 1-2 λεπτά μέχρι να απορροφηθεί και στη συνέχεια πέρασε μια δεύτερη στρώση. Απόφυγε να χρησιμοποιήσεις φον ντε τεν από πάνω, καθώς το αποτέλεσμα θα είναι βαρύ και θα έχει μάλλον αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 

Δες μερικές απ’ τις αγαπημένες μας επιλογές:
Bioten_CC_Light_wow
1. Skin Moisture, All in 1 Skin Perfection, CC Cream, Bioten, 6,33
clinique
2. Superdefense, CC Cream SPF 30, Clinique
loreal3. Nude Magique Anti-Fatigue, CC Cream, L’Oréal Paris, 12,99
maxfactor4. CC Colour Correcting Cream, Max Factor, 15
olay
5. CC Complexion, Corrector SPF 15, Olay
YOUTH LAB 07 copy6. CC Complete Cream SPF 30, YOUTH LAB., 26,40 (murad.gr)