κρέμες νύχτας
- Διαφήμιση -

Οι κρέμες νύχτας είναι πολύ σημαντικές για την καθημερινή σου φροντίδα. Γιατί όμως τις χρειάζεσαι; Τι τις κάνει απαραίτητες;

Ενώ εσύ κοιμάσαι εκτελούνται διάφορες επανορθωτικές διαδικασίες στην επιδερμίδα σου. Γι’αυτό το λόγο και είναι απολύτως απαραίτητες στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου για να δεις το δέρμα σου το πρωί όταν ξυπνήσεις φρέσκο και αναζωογονημένο.

- Διαφήμιση -

Σημείωσε ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας και ενώ εσύ κοιμάσαι η κυκλοφορία του αίματος αλλά και η διοχέτευση θρεπτικών ουσιών στην επιδερμίδα σου είναι υψηλότερες από ό,τι κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Πως πρέπει να επιλέγεις τις κρέμες νύχτας;

Οι περισσότερες κρέμες νύχτας είναι ιδιαίτερα θρεπτικές και πλούσιες σε σύνθεση. Παρόλα αυτά, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σου μπορείς να επιλέξεις εκείνη που σου ταιριάζει καλύτερα.

Έτσι, εάν έχεις ξηρή και αφυδατωμένη επιδερμίδα προτίμησε πιο πλούσιες συνθέσεις ενώ εάν το δέρμα σου είναι πιο λιπαρό χρησιμοποίησε ανάλαφρες υφές που δεν θα επιβαρύνουν το πρόσωπό σου.

Άμεση ανάπλαση

Οι συνθέσεις τους είναι ιδανικές για να σου χαρίσουν μια αναζωογονημένη επιδερμίδα ειδικά μετά από ένα 8ωρο-τουλάχιστον- ύπνου. Με αυτόν τον τρόπο το πρωί θα δεις το πρόσωπό σου φανερά ανανεωμένο μέσα από μια νεανική και φρέσκια όψη.

Πότε τις εφαρμόζεις;

Εφαρμόζονται σε καθαρό πρόσωπο λίγο πριν κοιμηθείς προκειμένου ο χρόνος του ύπνου να λειτουργήσει ευεργετικά για την επιδερμίδα σου.

Γι’αυτό το λόγο και λίγο πριν κοιμηθείς φρόντισε να κάνεις έναν επιμελή καθαρισμό της επιδερμίδας μου με ένα τζελ καθαρισμού προκειμένου να εφαρμόσεις στη συνέχεια την κρέμα νύχτας.

Δες περισσότερα για τις κρέμες νύχτας εδώ.