μυστικά φροντίδας κάτω από τον ήλιο
- Διαφήμιση -

Τα πρώτα μπάνια ήδη ξεκίνησαν! Δες λοιπόν τα μυστικά φροντίδας για απόλυτη προστασία και έτσι ο ήλιος θα γίνει φίλος σου. Εάν ναι, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μην αμελήσεις την αντηλιακή σου προστασία είτε βρίσκεσαι στην παραλία ή στην πόλη!

Πάρε λοιπόν τα μέτρα σου και επένδυσε στο κατάλληλο αντηλιακό που θα γίνει η ασπίδα προστασίας σου από τις ακτίνες του ήλιου. Έτσι, με μερικά μυστικά φροντίδας για απόλυτη προστασία αφού ο ήλιος θα γίνει σύμμαχός σου.

- Διαφήμιση -

Αυτά είναι τα μυστικά φροντίδας για γίνει ο ήλιος φίλος σου

Βάλε γυαλιά & καπέλο!

Ένας έξυπνος τρόπος για να προστατευτείς από την ηλιακή ακτινοβολία είναι να φοράς σε κάθε σου έξοδο γυαλιά ηλίου και καπέλο. Έτσι, θα δώσεις έξτρα πόντους στο στιλ σου ενώ ακόμη θα προσφέρεις ακόμη μεγαλύτερη προστασία στο πρόσωπό σου.

φροντίδα ήλιος καλοκαίρι

Πουθενά χωρίς την αντηλιακή σου!

Φρόντισε 20 λεπτά πριν βγεις από το σπίτι σου να εφαρμόζεις την αντηλιακή σου κρέμα, η οποία θα διατηρήσει την επιδερμίδα σου καλά ενυδατωμένη αλλά και προστατευμένη από τον ήλιο.

Σημείωσε ότι ακόμη και εάν ο καιρός είναι συνεφιασμένος δεν πρέπει να αμελείς το αντιηλιακό σου-αυτό ισχύει ακόμη και εάν βρίσκεσαι μέσα στο αυτοκίνητό σου. Και αυτό γιατί οι ακτίνες UV μπορεί να προκαλέσουν βλάβες στο δέρμα με αποτέλεσμα τη φωτογήρανση.

Τι αντηλιακά να επιλέξεις;

Προτίμησε αντηλιακές κρέμες, που περιέχουν φυσικά συστατικά και εμποδίζουν την εισχώρηση της ηλιακής ακτινοβολίας στο δέρμα σου.

Τι να προσέξεις…

Προσπάθησε να αποφύγεις την αντηλιακή έκθεση στον ήλιο μεταξύ 10.00-14.00 οπότε και ο ήλιος είναι πιο επικίνδυνος. Στην περίπτωση που είσαι ήδη στην παραλία αυτές τις ώρες αναζήτησε ένα σκιερό μέρος που θα σε προστατέψει και θα σε κρατήσει δροσερή.

Τέλος, σημείωσε ότι ότι βρίσκεσαι μέσα στη θάλασσα δεν σημαίνει ότι προστατεύεσαι από τον ήλιο αφού το νερό της θάλασσας δεν προστατεύει την επιδερμίδα σου από την ηλιακή ακτινοβολία.

Γι’αυτό το λόγο και πρέπει να εφαρμόζεις την αντηλιακή σου κρέμα ανά τακτά χρονικά διαστήμα (ανά 2-3 ώρες) για να είσαι απόλυτα προστατευμένη!