- Διαφήμιση -

Και όμως, όταν πρόκειται για τον καθαρισμό του προσώπου σου, μία φορά δεν αρκεί.

Από τη ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ

- Διαφήμιση -

Ξέρω ξέρω, τις περισσότερες φορές θέλεις να πέσεις για ύπνο βαμμένη, κι εγώ σου λέω ότι πρέπει να καθαρίζεις όχι μία, αλλά δύο φορές το πρόσωπό σου; Κι όμως, διότι μόνο έτσι θα καθαρίσει και θα “αναπνεύσει” πραγματικά, καθώς το πρώτο “ξέβγαλμα” θα απομακρύνει νεκρά κύταρρα, ρύπους και υπολείμματα μακιγιάζ ενώ το δεύτερο θα καθαρίσει σε βάθος τους πόρους και θα σε απαλλάξει από το περιττό σμήγμα.

74e1f30c2c33a35f_9e29655b84d5ef53_whats-the-best-face-wash.preview

Πώς θα το κάνεις: Μπορείς είτε να χρησιμοποιήσεις το ίδιο καθαριστικό και στις δύο επαναλήψεις, είτε έναν συνδυασμό. Σε αυτή την περίπτωση, καλό είναι να επιλέξεις ένα καθαριστικό προσώπου σε κρεμώδη μορφή, το οποίο θα “λιώσει” το μακιγιάζ και θα το απομακρύνει πιο εύκολα, ενώ στη συνέχεια μπορείς να διαλέξεις κάποιο ανάλογα με τον τύπο κα ιτις ανάγκες της επιδερμίδας σου.

Αφού ολοκληρώσεις τη διαδικασία, μη ξεχάσεις ένα πέρασμα με μια τονωτική λοσιόν, η οποία θα επαναφέρει το pH της επιδερμίδας και ολοκλήρωσε με την κρέμα νύχτας για απαλότητα και θρέψη.

Προσοχή! Ο διπλός καθαρισμός δεν προτείνεται για όλες τις επιδερμίδες. Αν ταλαιπωρείσαι από ακμή ή πολύ ευαίσθητο δέρμα, μπορεί να έχεις αντίθετα αποτελέσματα και να προκληθούν επιπλέον ερεθισμοί και κοκκινίλες ή ξηρότητα.