- Διαφήμιση -

Επιτυχημένη και με πολλά projects να “τρέχουν”, η Ντορέττα Παπαδημητρίου μας χαρίζει μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης!

- Διαφήμιση -

doretta_0040 copyΛίγες µέρες µετά τον ελληνικό τελικό της Eurovision και µόλις µία ανάσα πριν από την έναρξη του «Ελλάδα σ’ αγαπώ» στο ΜEGA, η Ντορέττα αποδεικνύει πως πατώντας γερά τα (καλογυµνασµένα) πόδια της στο θεατρικό σανίδι, έχει ήδη κατακτήσει και τη θαυµαστή χώρα της τηλεοπτικής παρουσίασης. Στα 35 της, έχει κάνει ήδη ένα γάµο και δύο παιδιά, αλλά δεν λέει «όχι» σε έναν επόµενο γάµο, σε ένα ακόµα παιδάκι. Εξάλλου, όπως λέει και η ίδια, η ζωή είναι απρόβλεπτη!

Στις 4/3 συµπαρουσίασες τον ελληνικό τελικό της Eurovision µαζί µε τη Μαίρη Συνατσάκη. Τι αποκόµισες από όλο αυτό;

Ήταν κάτι µεγάλο για µένα, κάτι που δεν είχα ξανακάνει και τελικά µε πήγε ένα βήµα παραπέρα στο θέµα της παρουσίασης. Ευτυχώς είχα τη Μαίρη (σ.σ. Συνατσάκη) που διαθέτει την εµπειρία τέτοιου είδους παρουσιάσεων και από ό,τι µου λένε άνθρωποι του χώρου που εκτιµώ, τα πήγαµε καλά.

Λαµβάνεις όµως θετικές κριτικές και για το ρόλο σου στην παράσταση «Φάντασµα µε γόβες», στο θέατρο Γκλόρια. Υποδύεσαι τη Ρουθ Κoντοµάϊν, µια αυστηρή, σκληρή γυναίκα που θέλει να έχει τον έλεγχο των καταστάσεων. Τι έχεις µάθει από την ηρωίδα που υποδύεσαι όσο καιρό γνωρίζεστε;

Η Ρουθ δεν έχει καµία σχέση µε εµένα. Είναι ξινή, αυστηρή αλλά όταν εµφανίζεται το φάντασµα, χάνει τον έλεγχο των καταστάσεων. Αυτό έχω πάρει από εκείνη: Όσο και να είσαι απόλυτη σε κάποια πράγµατα, έρχεται η στιγµή που θα χάσεις τον έλεγχο.

Σου έχει συµβεί στη ζωή σου;

Και βέβαια…

Νιώθεις τυχερή ή αξίζεις τόση επιτυχία;

Κοίτα, δουλεύω σκληρά την τελευταία τριετία, δίνω ό,τι έχω και δεν έχω! Απαιτεί προσπάθεια, συνέπεια και συγκέντρωση. Την τύχη αν δεν την εκµεταλλευτείς, δεν θα σε πάει µακριά. Σίγουρα είµαι ευγνώµων για ό,τι όµορφο συµβαίνει στη ζωή µου.

Αυστηρά προσωπικά

Τι σηµαίνει να είσαι µια εργαζόµενη, χωρισµένη µητέρα;

Ότι δεν είσαι ποτέ ξεκούραστη! Χωρισµένη µητέρα… Κοίτα, έχουµε µια άψογη συνεργασία µε τον µπαµπά τους, τα µεγαλώνουµε µαζί µε τον ίδιο, µε τη γιαγιά, οπότε δεν είµαι µόνη µου σε αυτό.

Είσαι 35, µικρή γι’ αυτό που θέλω να σε ρωτήσω. Θα έλεγες «ναι» σε έναν επόµενο γάµο;

Δεν θα έλεγα «όχι»! Αυτά δεν τα προγραµµατίζεις. Βέβαια, δεν θέλω να περάσω το υπόλοιπο της ζωής µου µόνη. Η ζωή είναι τόσο απρόβλεπτη!

Θα ήθελες ένα ακόµα παιδάκι;

Ναι, θα ήθελα, γιατί όχι;

Για να συµβούν αυτά που λέµε, βασική προϋπόθεση είναι να βρεθεί ο ιδανικός για σένα σύντροφος. Τι στοιχεία έχει;

Είναι Κύριος µε το «Κ» κεφαλαίο, περνάµε ωραία µαζί, υπάρχει σεβασµός, κατανόηση, έχει χιούµορ, είναι ευγενής, είναι… άντρας! Και φυσικά υπάρχει έρωτας!

Let’s not talk about fashion!

Έχεις µια συνεργασία µε την εταιρεία ρούχων BSB. Θα σε ενδιέφερε να υπογράψεις τη δική σου σειρά;

Το κοµµάτι της µόδας το παρακολουθώ από µακριά! Εγώ θα ήθελα να ντύνοµαι µόνο µε φόρµες και τζιν. Ευτυχώς που έχω δίπλα µου την Ίρις Λεονταρίτη (σ.σ. στυλίστρια) και τη Μαίρη και µου δίνουν τις συµβουλές τους.

Στα θέµατα οµορφιάς νοµίζω πως τα πας καλύτερα. Πώς φροντίζεις το πρόσωπό σου;

Δεν κάνω πολλά. Α, και εδώ έχω άνθρωπο να µε βοηθάει, τη Θεανώ Μπέλλα που µου δίνει τις κρέµες της και τις βάζω ευλαβικά. Φροντίζω για τον καλό καθαρισµό του, πίνω πολύ νερό, κάνω τα βασικά.

Έχεις κάνει µεσοθεραπείες, botox; Γιατί και αυτά είναι πλέον µέσα στα βασικά!

Α, ναι, ε; Προσπαθώ να κρατηθώ όσο πιο πολύ µε βγάλει. Δεν είµαι αρνητική στο να τα κάνω. Πάµε όσο µας βγάλει και µετά βλέπουµε!

Έχεις ένα αρκετά µυώδες σώµα. Σου αρέσει η εικόνα του ή θα το προτιµούσες κάπως διαφορετικό;

Από τα παιδιά και µετά, συµφιλιώθηκα µε το σώµα µου, µετατόπισα το βλέµµα µου από τα επιφανειακά θέµατα. Μικρή µε πείραζε λίγο, τώρα πια όχι.

Το συντηρείς, όµως, γυµνάζεσαι.

Ιδιαίτερη γυµναστική δεν κάνω. Δεν προλαβαίνω. Χορεύω όµως!

Από την Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Φωτογραφίες: Γιάννης Βασταρδής

Επιµέλεια: Εύη Ρέτζιου, Make-up/Hair: Δηµήτρης Σταµατίου (D-tales),

Βοηθός Φωτογράφου: Έλενα Παρασκευά

Διάβασε περισσότερα στο Miss Glitter Απριλίου που κυκλοφορεί