ζώδια Απριλίου 2020 προβλέψεις
- Διαφήμιση -

Έχουμε τις προβλέψεις για τα ζώδια Απριλίου 2020! Ποιοι δεν θα δουν… άσπρη μέρα και ποιοι είναι οι τυχεροί; Η αλήθεια είναι πως η κατάσταση δεν είναι και ιδιαίτερα εύκολη αλλά με αισιοδοξία και θετική ματιά όλα μπορούν να γίνουν. Λέτε το ζώδιό σας να δώσει λύση;

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια Απριλίου 2020

ΚΡΙΟΙ

Θα βρεθείς σε δίλημμα γιατί θα σου κάνουν μια δελεαστική πρόταση για δουλειά με καλές αποδοχές αλλά θα περιοριστεί πολύ ο ελεύθερος χρόνος σου. Μια νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει, θα φροντίζεις πιο πολύ την εμφάνισή σου από τις 11, θα κάνεις ταξίδια ή θα αρχίσεις σπουδές.

- Διαφήμιση -

ΤΑΥΡΟΙ

Θα ενεργοποιήσεις όλη τη δύναμη και τα ταλέντα σου για να πετύχεις τα φιλόδοξα επαγγελματικά σχέδιά σου. Θα πάρεις παράτολμες αποφάσεις για να ξεχωρίσεις στον χώρο σου, θα αποφεύγεις τη σπατάλη χρόνου, τους επιπόλαιους ανθρώπους και θα αντιδράς με απότομο τρόπο αν σε αμφισβητούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη από τις 3 στο ζώδιό σου φέρνει νέες γνωριμίες, έρωτες, ταξίδια αλλά και αύξηση των εσόδων σου. Θα ανανεώσεις τη εμφάνισή σου, θα κάνεις δημόσιες σχέσεις, οι συνεργασίες θα είναι αποδοτικές και θα απολαμβάνεις την χαρούμενη ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στη δουλειά και στο σπίτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Η φιλοδοξία να πετύχεις στον επαγγελματικό τομέα θα σου δώσει τη δύναμη και την έμπνευση να βελτιώσεις την απόδοσή σου και να εντυπωσιάσεις τους προϊστάμενους ή τους συνεργάτες σου. Από τις 11 ευνοούνται οι νέες δραστηριότητες, οι διαπραγματεύσεις και η υπογραφή συμφωνιών.

ΛΕΟΝΤΕΣ

Οι φιλικές και ερωτικές σχέσεις θα είναι τεταμένες γιατί θα φέρεσαι επιθετικά, οι αντιδράσεις σου θα είναι απρόσμενες αν κάποιος προσπαθήσει να σε καταπιέσει ή να σου κάνει παρατηρήσεις. Μια τυχαία γνωριμία θα εξελιχθεί σε έντονο πάθος ή θα αρχίσεις μια νέα ενδιαφέρουσα συνεργασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Ένα φλερτ στον εργασιακό χώρο μπορεί να καταλήξει σε σχέση αλλά καλό είναι να προσέχεις μην εκτεθείς. Από τις 3 αυξάνονται οι πιθανότητες να βρεις μια δουλειά που θα σε εκφράζει και θα αξιοποιήσεις τη βοήθεια φίλων που σε εκτιμούν για να υλοποιήσεις ένα φιλόδοξο σχέδιο.

ΖΥΓΟΙ

Από τις 11 με τον Ερμή στον Κριό θα είναι πιο άμεσες οι επικοινωνίες, θα βρεις λύση σε επαγγελματικά θέματα και θα ξεδιαλύνεις παρεξηγήσεις με αγαπημένα άτομα. Επειδή ο εγωισμός θα σε σπρώχνει συχνά σε απροσεξίες ή υπερβολές καλό είναι να μάθεις να ακούς τις συμβουλές όσων σε νοιάζονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Προβλήματα του σπιτιού και της οικογένειας θα σου φέρουν υπερένταση. Για να προστατέψεις την ιδιωτική σου ζωή θα βάλεις όρια σε συγγενείς που γίνονται αδιάκριτοι. Η επιθυμία σου για άνεση και για ανεξαρτησία ίσως σε κάνει να σκεφτείς να μετακομίσεις σε έναν πιο κατάλληλο χώρο.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Θα αναζητάς τη γνώση, την αλήθεια, θα ξεφεύγεις από τη ρουτίνα κάνοντας κάτι ξεχωριστό με φίλους και με τον σύντροφό σου. Θα έχεις έντονη κοινωνική ζωή από τις 3, τα σχέδιά σου θα πραγματοποιούνται εύκολα γιατί θα έχεις την τύχη με το μέρος σου αλλά και τη στήριξη ικανών ατόμων.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Θα επωμιστείς οικογενειακές υποχρεώσεις για να διευκολύνεις έναν συγγενή ή θα τακτοποιήσεις πρακτικά ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την ακίνητη περιουσία σου. Από τις 11 ευνοούνται οι μετακομίσεις, οι αγοραπωλησίες, οι μετακινήσεις και η ανανέωση του σπιτιού ή του γραφείου σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Θα είσαι συνέχεια σε δράση, δουλεύοντας ή διασκεδάζοντας. Θα δοκιμάσεις τις αντοχές σου κάνοντας πολλά πράγματα ταυτόχρονα και θα βάλεις σε εφαρμογή νέα πλάνα. Η ανάγκη σου για ανεξαρτησία και η άρνησή σου να δεχτείς υποδείξεις θα φέρουν εντάσεις στις προσωπικές σχέσεις σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι σχέσεις θα έχουν οικειότητα και θα περνάς πολύ χρόνο με την οικογένεια και με τους φίλους σου απολαμβάνοντας ξένοιαστες στιγμές. Θα ασχοληθείς με ένα ακίνητο ή με την ανακαίνιση του χώρου σου. Αν έχεις βρει τον μεγάλο έρωτα θα κάνετε πολλά πράγματα μαζί και ίσως συγκατοικήσετε.

Ο Χρήστος Ντούβλης μας δίνει τα ζώδια εβδομάδας – Δείτε εδώ ποιοι είναι οι τυχεροί