ζώδια και σχέσεις
- Διαφήμιση -

Μπορούμε να βασιζόμαστε στην αστρολογία για να μας δείξει μια πρώτη προδιάθεση όσον αφορά τα πιστά και τα άπιστα ζώδια στις σχέσεις μας.

Βέβαια, επειδή στην αστρολογια ένα άτομο έχει εκτός από το ζωδιο του, δηλαδή τον Ήλιο του σε κάποιο ζωδιο, και άλλους πλανήτες (Σεληνη, Ερμη, Αφροδιτη, Αρη, Δια κ.ά) σε άλλα ζώδια, σίγουρα θα πρέπει να δούμε το προσωπικό γενέθλιο ωροσκοπιό του, με τις όψεις, τους οίκους και άλλα πολλά για να βγάλουμε ένα ασφαλές συμπέρασμα.

- Διαφήμιση -

Τι δείχνουν τα ζώδια για τις σχέσεις

Γενικότερα όμως, μόνο από τη θέση του Ήλιου και του ωροσκόπου που είναι από τα σημαντικότερα στοιχεία στο προσωπικό γενέθλιο ωροσκόπιο-χάρτη ενός ατόμου, μπορούμε να δούμε την πίστη ή την απιστία σε γενικές γραμμές ενός ζωδίου.

Αυτό σημαίνει ότι στην αστρολογια κάποια ζώδια είναι πιο πιθανό να εξωτερικεύσουν την επιθυμία να πειραματιστούν έξω από τα όρια μιας σταθερής σχέσης ή ακόμα και ενός γάμου.

Σε γενικές γραμμές θεωρείται ότι τα άτομα που μπαίνουν σε μεγαλύτερο πειρασμό είναι εκείνα που έχουν την πλειοψηφία των πλανητών τους στη φωτιά (Κριός, Λέων, Τοξότης)και στον αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και γι’ αυτό θα πρέπει να τα εμπιστευόμαστε λιγότερο από τα υπόλοιπα με κάποιες μικρές εξαιρέσεις.

Βέβαια και η συναστρία των δύο ατόμων που βρίσκονται σε σχέση παίζει ρόλο, δηλαδή η σύγκριση του δικού σας με του δικού του/της ωροσκοπίου είναι σημαντικό, γιατί η χημεία ανάμεσα σε δύο άτομα στις σχέσεις είναι που θα δείξει και την πορεία μιας σχέσης.

Άλλα στοιχεία του χαρακτήρα μπορεί να βγάζετε εσείς σε ένα άλλο άτομα και άλλα στοιχεία να του βγάζει κάποιο άλλο άτομο με άλλους πλανήτες και ωροσκόπιο από το δικό σας. Τι γίνεται όμως αν στο γενέθλιο ωροσκόπιό του είναι σε ένα από αυτά τα ζώδια η Σελήνη, η Αφροδίτη ή ο Άρης τους;

Ποια ζώδια είναι πιστά στις σχέσεις και ποια όχι;

ΚΡΙΟΣ

Αν θα πρέπει να αναφέρουμε ένα από τα λιγότερα πιστά ζώδια και στις σχέσεις και παντού, θα μπορούσαμε να φωνάξουμε δυνατά: “Κριός”.

Εκείνοι που γεννήθηκαν σε αυτό το ζώδιο είναι μόνιμα σε αναζήτηση νέων περιπετειών και προκλήσεων κάθε είδους. Λόγω της αρχιτεκτονικής του, ο Κριός είναι ο ιδανικός σύντροφος για παράλληλες συζυγικές σχέσεις: είναι παθιασμένος, πάντα έτοιμος να δοκιμάσει τη γεύση των πειρασμών και, φυσικά, είναι πρόθυμος να επιβεβαιώνεται η αξία του από κάποιον/αν άλλον/ην.

Επιπλέον, αν έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Κριού θα έχετε τις ικανότητες ενός καλού εραστή, αλλά θα αγωνίζεστε συνεχώς με την γρήγορη απώλεια ενδιαφέροντος για τον άλλο. Ως εκ τούτου, στη περίπτωση του Κριού, η φλόγα του πάθους αρχίζει να σιγοσβήνει αφού κερδίσει τη σύντροφό του, καθώς ελκύεται πιο πολύ από το κυνήγι το ίδιο, παρά το φινάλε του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ακόμα κι αν είναι οι εξαιρετικά αισθησιακοί, εκείνοι που γεννήθηκαν σε αυτό το ζώδιο, αγαπούν την ασφάλεια μιας σταθερής σχέσης.

Έτσι, είναι εντελώς διαφορετικοί από τους Κριούς και θα σας προσφέρουν την εγγύηση της πίστης. Ευτυχώς, σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις, απατούν και αν το κάνουν, μετατρέπουν ακόμα και την εξωσυζυγική σχέση σε σταθερή μακροπρόθεσμα.

Εν κατακλείδι, είναι από τους πιστούς του ζωδιακού κύκλου, από γεννησιμιού τους. Συνήθως, παντρεύονται γρήγορα και κάνουν συνεχώς σχέδια για το μέλλον μαζί με τον/την συντροφό τους. Ο Ταύρος νιώθει πάντα την ανάγκη να γνωρίζει ακριβώς σε ποιο σημείο βρίσκεται η σχέση και πού πηγαίνει, με ποιά ταχύτητα και ποιά είναι τα εμπόδια ακριβώς.

Εκείνο που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο είναι πως οι Ταύροι επαναπαύονται πολύ εύκολα μέσα στις σχέσεις τους, αρχίζουν να μην βγαίνουν συχνά έξω και να μένουν περισσότερο μέσα στο σπίτι, αλλά γενικότερα να κάνουν με τις σχέσεις τους συνεχώς τα ίδια πράγματα με αποτέλεσμα να πέφτουν πολύ γρήγορα σε ρουτίνα. Αυτή η ρουτίνα είναι πολύ καλή για αυτούς, αλλά ίσως να μην είναι και τόσο καλή για τη σταθερή σχέση ή τον γάμο τους. Έτσι το ταίρι τους είναι εκείνο που συχνά τους απατάει λόγω της ρουτίνας στη σχέση τους και αν μαθευτεί δύσκολα θα συγχωρέσει την απιστία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν ονομάζονται “Δίδυμοι” (δίδυμα) για το τίποτα!

Αυτοί που καθοδηγούνται από αυτή την αστρική ενέργεια είναι διπλοί. Για το λόγο αυτό δυστυχώς γεννιούνται με την ικανότητα να αγαπάνε περισσότερα από ένα άτομα ταυτόχρονα ή, τουλάχιστον, κατά την ίδια περίοδο. Στην πραγματικότητα, η προδιάθεσή τους για απιστία προέρχεται από την ακραία παθιασμένη φύση τους.

Ερωτεύονται γρήγορα και χωρίς όρια, αλλά γίνονται αδιάφοροι με την ίδια ταχύτητα. Οι δίδυμοι είναι από τα ζώδια που αγαπούν πολύ την ελευθερία τους και έτσι και προσπαθήσει κάποιος να τους ελέγξει ή να τους περιορίσει πολύ σύντομα θα τελειώσει γι’ αυτούς αυτή η σχέση μέσα τους και θα απιστήσουν.

Συχνά επιλέγουν να κάνουν παράλληλες σχέσεις και όχι να χωρίσουν ότι κάτι δεν τους ικανοποιεί μέσα στη σταθερή σχέση τους ή στο γάμο τους. Είναι συνεχώς διχασμένοι και δεν μπορούν εύκολα να πάρουν μια απόφαση για τα ερωτικά τους, ενώ δεν συμβαίνει το ίδιο και με τους άλλους τομείς. Είναι ένα ζώδιο που όσο εύκολα νομίζει πως μπορεί να εξαπατήσει τους άλλους και να απιστήσει, άλλο τόσο εύκολα μπορεί να την πατήσει το ίδιο και να εξαπατηθεί από τις ερωτικές σχέσεις του, γι’ αυτό και θα πρέπει να προσέχει πολύ τις νέες ερωτικές γνωριμίες αλλά και τις σταθερές του σχέσεις.

Δείτε και αυτό: Ο Κώστας Λεφάκης δίνει προβλέψεις για τη νέα Σελήνη – Ποιοι επηρεάζονται;