ζώδια εβδομάδας προβλέψεις
- Διαφήμιση -

Η εβδομάδα αυτή αρχίζει άκρως επικοινωνιακά, καθώς ο Ερμής περνάει και πάλι στο ζώδιο των Ιχθύων τη Δευτέρα 16 Μαρτίου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να επανεξετάσουμε ζητήματα του παρελθόντος. Ο Χρήστος Ντούβλης μας δίνει τα φώτα του για όλα τα ζώδια!

Ήρθε η ώρα παράλληλα να δούμε θέματα που μας απασχόλησαν την περίοδο 17 Φεβρουαρίου – 4 Μαρτίου που ήταν ανάδρομος στο συγκεκριμένο ζώδιο. Εκκρεμούσες υποθέσεις μπορεί να μας επηρεάζουν σημαντικά και να προκαλούν έντονη κυκλοθυμία και ανάγκη για απομάκρυνση από όλους. Προσοχή πρέπει να δείξουμε στην καθημερινότητα και σε πιθανές υποχρεώσεις λόγω ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης. Είναι πιθανό να υπάρξουν σοβαρά λάθη που θα μας εκθέσουν.

- Διαφήμιση -

Τι θα γίνει την Παρασκευή

Την Παρασκευή 20 Μαρτίου ο Ήλιος περνάει στον Κριό ανοίγοντας και πάλι το ζωδιακό κύκλο. Ο Ήλιος σε πύρινο ζώδιο, στο ζώδιο της έξαρσης του, μας απογειώνει και μας οδηγεί στο να πάρουμε σημαντικές πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα. Οι διαπροσωπικές μας σχέσεις έρχονται στο επίκεντρο και το πιθανότερο είναι να δείξουμε με άμεσο και παρορμητικό τρόπο τι πραγματικά θέλουμε από τους γύρω μας. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνουμε εριστικοί και αυτό να ενοχλήσει. Την ίδια μέρα η σύνοδος του Άρη με τον Δία στον Αιγόκερω μας γεμίζει με ενέργεια και μας δίνει την ευκαιρία να δραστηριοποιηθούμε έντονα σε επαγγελματικό επίπεδο. Πιθανόν είναι να υπάρξουν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτούμε, γιατί μπορούν να αποδώσουν σημαντικά και να λειτουργήσουν άκρως θετικά και με οικονομικό όφελος στην καριέρα μας.

Ο Κρόνος τον Υδροχόο την Κυριακή

Την Κυριακή 22 Μαρτίου ο Κρόνος περνάει στον Υδροχόο όπου θα παραμείνει εκεί μέχρι τις αρχές Ιουλίου. Ήρθε η ώρα για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) να επανεξετάσουν και να ξεκαθαρίσουν ζητήματα προσωπικά, οικογενειακά και επαγγελματικά. Σε γενικότερο πλαίσιο επικεντρωνόμαστε στο τι συμβαίνει στο φιλικό μας περιβάλλον και στο κατά πόσο τα πρόσωπα που το απαρτίζουν καλύπτουν τις πραγματικές μας ανάγκες. Τα ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις μας είναι πολύ πιθανό να προκύψουν, καθώς φαίνεται να βάζουμε όρια έναντι των απαιτήσεων των άλλων. Με σκληρή προσπάθεια θέτουμε στόχους και φιλοδοξίες που μπορούμε να πετύχουμε και αυτό είναι κάτι που μας ικανοποιεί.

Και μια και αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά θα απασχολήσουν αρκετούς κάποια έντονα ζητήματα του παρελθόντος, όσοι βιώνουν μια ιστορία που δεν έχει ακόμα κάνει τον κύκλο της με κάποιον πρώην σύντροφο, μπορούν να αποκτήσουν χρήσιμες πληροφορίες στα σχετικά άρθρα μας για τις πιθανότητες επανασύνδεσης. Καλή εβδομάδα αγαπημένοι μας φίλοι!

myastro.gr

Διαβάστε και τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τον Μάρτιο εδώ