μακιγιάζ τάσεις
- Διαφήμιση -

Λατρεύεις το smokey μακιγιάζ αλλά το γκρι και το µαύρο σού φαίνονται ιδιαίτερα έντονα; Ευχάριστα νέα: Αυτή η νέα τάση προκαλεί χαμό και σου έχουμε βήμα – βήμα πως να την υιοθετήσεις!

Η δύναµη του µακιγιάζ είναι συναρπαστική. Μερικά απλά κόλπα και τα κατάλληλα εργαλεία µπορούν να ανεβάσουν την εµφάνισή σου σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, ενώ σου δίνουν τη δυνατότητα να εξερευνήσεις τις πολλαπλές όψεις της προσωπικότητάς σου.

- Διαφήμιση -

Ίσως είναι δύσκολο να ακολουθείς κατά γράµµα τις επιταγές της µόδας κάθε σεζόν. Με το µακιγιάζ, όµως, τα πράγµατα είναι πιο εύκολα. Μια ζεστή απόχρωση κραγιόν και µια τολµηρή σκιά µατιών µπορούν να αλλάξουν την εµφάνισή σου χωρίς πολλή φασαρία. Είναι πραγµατικά ο ευκολότερος τρόπος αυτο-έκφρασης.

Ποια είναι η νέα τάση στο μακιγιάζ

Tα κλασικά smokey eyes έχουν µπλε αποχρώσεις που θυµίζουν γαλάζιους ωκεανούς και φωτεινό ουρανό τα µεσάνυχτα.
Οι κάπως πιο βαθείς τόνοι, όπως είναι το κοβάλτιο και το ιώδες, εντυπωσιάζουν και προσθέτουν µια πιο pop διάσταση στο βλέµµα σου, ενώ µπορούν να φορεθούν τόσο κατά τη διάρκεια της ηµέρας όσο και τη νύχτα. Για να κάνετε τις σκιές να φαίνονται πλουσιότερες και φωτεινότερες, πρέπει πρώτα να εφαρμόσετε ένα ελαφρύ concealer γύρω από τα μάτια. Μια καλή ιδέα είναι να προσθέσεις στις άκρες µια ζεστή καφέ απόχρωση, χωρίς σκληρές γραµµές. Οι έντονοι τόνοι, όπως το ζαφείρι, το navy blue και το midnight blue, προορίζονται αποκλειστικά για τη νύχτα.

Τι προϊόντα να επιλέξεις για το σωστό μακιγιάζ

  • Διάλεξε σκιές με κρεμώδη υφή σε αποχρώσεις ανοιχτού γαλάζιου και bleu marine
  • Ωραία επιλογή είναι και τα χοντρά μολύβια που μπορείς να εφαρμόσεις σε όλο σου το μάτι σαν σκιά
  • σε λεπτό μολύβι επίλεξε τις πιο σκούρες αποχρώσεις

Πώς να τα χρησιμοποιήσεις

  • Αν θέλεις ένα μυστηριώδες βλέμμα, διάλεξε προϊόντα σε μορφή πούδρας σε πιο διακριτικές αποχρώσεις, που να μην έχουν ένα έντονο χρωματικό αποτέλεσμα.
  • Αν θέλεις ένα μακιγιάζ με μικρές πινελιές μπλε, επίλεξε ένα eyeliner ή μια σκιά σε ένα μέρος του ματιού σου, όχι καθ’΄όλο το μήκος του
  • Αν είσαι από τις πιο τολμηρές, διάλεξε μπλε μάσκαρα (είτε ανοιχτόχρωμη είτε πιο σκούρα) ή έντονη σκιά σε όλο το μάτι!

Φροντίδα εκ των έσω!

Για να απογειώσεις το µακιγιάζ σου, ενίσχυσε τη διατροφή και την επιδερµίδα σου µε ένα σκεύασµα για υγιή και λαµπερή όψη. Μην ξεχνάς να τρέφεσαι σωστά και να κοιμάσαι 8 ώρες… Άλλωστε κανένα κόλπο μακιγιάζ δεν μπορεί να καλύψει την αυπνία!

Δες και αυτό: Ελένη Φουρέιρα: Θα δείχνεις 10 χρόνια νεότερη με το χρώμα των μαλλιών της