Αθηνά Οικονομάκου no makeup look
- Διαφήμιση -

Η πανέμορφη ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου έχει μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα την οποία αναδεικνύει μοναδικά με την πιο hot τάση της σεζόν που δεν είναι άλλη από το no makeup look.

Τι είναι όμως το no makeup look; Πρόκειται για ένα φυσικό μακιγιάζ που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μέσα από nude και γήινες αποχρώσεις. Μάλιστα το συγκεκριμένο μακιγιάζ κυριάρχησε στα ντεφιλέ γνωστών σχεδιαστών για το καλοκαίρι 2020, ενώ δεν είναι λίγες οι celebrities που το επίλεξαν για τις εμφανίσεις τους.

- Διαφήμιση -

Το κλειδί για να υιοθετήσεις κρύβεται στη σωστή προετοιμασία της επιδερμίδας σου που πρέπει να ακολουθηθεί ευλαβικά. Έτσι, πριν το δοκιμάσεις φρόντισε να περιποιηθείς καλά την πρόσωπό σου ακολουθώντας τα 3 παρακάτω βασικά βήματα.

Τα 3 βήματα για να υιοθετήσεις το no makeup look όπως η Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου υιοθετεί no makeup look
  • Ο καθαρισμός της επιδερμίδας σου είναι το Α και το Ω για μια καλή βάση για το συγκεκριμένο μακιγιάζ. Γι’αυτό το λόγο φρόντισε να καθαρίσεις καλά το πρόσωπό σου με ένα τζελ καθαρισμού.
  • Στη συνέχεια εφάρμοσε ένα booster λάμψης που θα φωτίσει το πρόσωπό σου ενώ ακόμη θα ενισχύσει τη δράση της κρέμα σου.
  • Αφού απορροφηθεί καλά το booster σου τώρα είναι η σειρά της ενυδατικής σου κρέμας-που πρέπει κατά προτίμηση να περιέχει στην σύνθεσή της SPF- και φυσικά της κρέμας ματιών, αφού δεν πρέπει να αμελείς την φροντίδα των ματιών σου.
  • To πιο σημαντικό βήμα της φροντίδας σου τελειώνει με την εφαρμογή της αντηλιακής σου κρέμας που θα σε προστατέψει από τις ακτίνες του ήλιου.
  • Μόλις ολοκληρώσεις με την περιποίησή σου μπορείς να προχωρήσεις στο μακιγιάζ σου.

Tο no makeup look σε λίγες κινήσεις

Εφάρμοσε μια ιδέα από ένα υγρό make-up σε μέτωπο, ζυγωματικά και πηγούνι. Εναλλακτικά εάν δεν θέλεις να επιβαρύνεις το πρόσωπό σου με make-up χρησιμοποίησε μια κρέμα με χρώμα.

Στη συνέχεια άπλωσε λίγο concealer σε τυχόν ατέλειες και μαύρους κύκλους και μετά πέρασε από όλο το κινητό βλέφαρο μια σκιά σε γήινη απόχρωση.

Συμπλήρωσε το μακιγιάζ στα βλέφαρα με μαύρη μάσκαρα, ενώ για τα ζυγωματικά προτίμησε ένα ρουζ σε φυσική απόχρωση και για τα χείλη ένα κραγιόν σε nude τόνο.

Με αυτόν τον τρόπο θα πετύχεις το τέλειο no makeup look χωρίς ιδιαίτερο κόπο.